Cine a câștigat licitația pentru Drumul Expres Brăila – Galați

Miercuri, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție Drum Expres Brăila - Galați”.
Brăila - Galați

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA & PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, cu preţul de 371,4 lei fără TVA.

Potrivit contractului, perioada de proiectare este de 10 luni, iar perioada de execuție a lucrărilor, de 24 luni. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă construirea a 11,088 km de drum expres la 2 benzi pe fiecare sens de circulație, precum și execuția a 3 poduri, un pasaj și 2 viaducte.

La licitație au mai participat Arcada Company, Asocierea Astaldi – Tancrad, Asocierea Mavgo Holding – Aqua Parc – Bdu Maxi Construct – Hydrostroy, Rizzani De Eccher

Viitoarea șosea de mare viteză va facilita traficul intre municipiile Braila si Galati precum si traficul de tranzit, asigurand cresterea vitezei de circulatie, a capacitatii de trafic, o imbunatatre a sigurantei si a confortului in trafic.

În luna iunie 2020, CNAIR a depus cererea de finanțare din fonduri europene, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, a construcției Drumumuil Expres Braila – Galați. La momentul respectiv, ministrul Transporturilor estima că rezultatul licitației avea sa fie anunțat până la finalul lunii iunie, iar contractul va fi semnat la începutul lunii iulie.

 

CITEȘTE ȘI:

Ludovic Orban: Galați și Brăila vor fi conectate la traseele rutiere europene

Poșta Română deschide o nouă rută poștală rutieră: București – Milano

Tarife maxime pentru ridicarea mașinilor staţionate neregulamentar. Proiect

 

Adaugati comentariu