Poșta Română deschide o nouă rută poștală rutieră: București – Milano

Poșta Română continuă să își extindă rețeaua rutieră la nivel european. După Bulgaria, Serbia, Ungaria și Germania, a venit rândul Italiei.
Poșta Română

Astfel, operatorul național de servicii poștale a inaugurat o nouă cursă poștală auto: București – Milano și retur. Aceasta va asigura schimbul de trimiteri poștale cu origine Italia și destinație România. Primul transport efectuat cu mașina companiei Poșta Română ajuns deja la Milano, încărcată cu peste o tonă de trimiteri poștale.

“Pandemia care a bulversat societatea și economia, anul acesta, a dus și la închiderea multor căi aeriene, astfel că au apărut întârzieri necontrolabile, ceea ce ne-a obligat să găsim soluții alternative de transport pentru a putea livra la destinație trimiterile clienților Poștei Române. Astfel, am decis înființarea unei noi curse auto pe ruta București – Milano și retur. Ne dorim, în felul acesta, să ne putem duce la îndeplinire misiunea nostră, aceea de a creea punți intre oameni”, a explicat Horia Grigorescu, directorul general al companiei.

La începutul lunii septembrie, Poşta Română și-a deschis un nou punct de lucru – Biroul de Schimb Internaţional Constanţa, care va asigura prelucrarea corespondenţei şi a coletelor internaţionale expediate pe cale maritimă către China şi Australia şi sosite din Singapore şi Israel.

Biroul de Schimb Internaţional Constanța va asigura, de asemenea, tranzitul trimiterilor expediate din Moldova către China şi Australia. Astfel, Poşta Română urmează să încaseze taxele de tranzit închis prevăzute de către Actele Uniunii Poștale Universale, ceea ce va duce la o creştere a veniturilor companiei.

Programul va fi stabilit în funcție de solicitări și de acceptul autorității vamale, iar frecvența containerelor de import va fi dată de expedierile operatorilor poștali parteneri. Prima expediție, de astăzi, a constat în 7,8 tone de trimiteri către China și 1,5 tone de trimiteri către Australia.

 

CITEȘTE ȘI:

Tarife maxime pentru ridicarea mașinilor staţionate neregulamentar. Proiect

Companiile asiatice conduc cursa inovației în domeniul bateriilor

Contract pentru VO Târgu Jiu. CNAIR este la a doua încercare

 

 

Adaugati comentariu