Carlos Bernabé, noul director general al fabricii de anvelope Continental Timişoara

Carlos Bernabé a preluat, de la 1 februarie 2020, conducerea fabricii de anvelope din Timişoara, una din cele mai moderne şi strategice unităţi de producţie ale companiei Continental.
carlos bernabe

Carlos Bernabé (60 ani) lucrează în Continental de circa 40 de ani şi, astfel, aduce cu el o importantă experienţă în domeniul producţiei de anvelope. Absolvent de Inginerie Mecanică şi cu un master în
Managementul Calităţii în Franţa, Carlos are vaste cunoştinţe şi o expertiză consistentă în pieţele globale, lucrând de 25 de ani în diverse poziţii de management.

Înainte acestei poziţii de conducere, Carlos Bernabé a ocupat funcţia de director general al fabricii de anvelope din Alor Setar, Malaezia, pentru o perioadă de trei ani. Înainte de asta, el a fost director de producţie în fabrica de anvelope din Timişoara. Carlos a mai lucrat în cadrul Continental China în Shanghai, unde a condus timp de patru ani domeniile de producţie şi calitate ale Continental pentru zona APAC. În plus, a mai deţinut diverse poziţii de management în ţări precum Portugalia, Brazilia, India şi Franţa.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Valori de referinţă pentru tarifele practicate de service-urile auto

De ce nu se introduce ACUM o nouă taxă auto

Construcţia Variantei de Ocolire Iaşi ar putea fi reluată

 

Adaugati comentariu