Afacerile cu autovehicule şi motociclete, în creştere cu 8,7%

Afacerile cu autovehicule şi motociclete a crescut, în 2019, cu 8,2%, avansul fiind în creştere faţă de rezultatul din 2018.
autovehicule

Potrivit datelor anunţate de Institutul Naţional de Statistică, creşterile cele mai mari ale cifrei de afaceri au fost înregistrate, anul trecut, în Comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor (+36,7%) şi în Comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule (+9,6%).

Pe de altă parte, atât în Comerţul cu autovehicule, cât şi pe segmentul Întreţinerea şi repararea autovehiculelor volumul cifrei de afaceri a urcat, comparativ cu anul precedent, cu 7,2%.

În 2018,  afacerile cu autovehicule şi motociclete s-a majorat cu 6,7%, un avans mult mai mic decât cel înregistrat în anul precedent, de 11,1%. În 2018, cel mai dinamic segment a fost tot cel al comercializării motocicletelor, unde afacerile au crescut cu peste 35%.

Cifra de afaceri reprezintă veniturile totale înregistrate de către o societate în perioada de referinţă, provenite atât din activitatea principală, cât şi din activităţile secundare derulate de aceasta. Cifra de afaceri nu include TVA şi veniturile din vânzarea sau transferul de mijloace fixe.

 

CITEŞTE ŞI:

Carlos Bernabé, noul director general al fabricii de anvelope Continental Timişoara

Valori de referinţă pentru tarifele practicate de service-urile auto

De ce nu se introduce ACUM o nouă taxă auto

 

Adaugati comentariu