Bursa Transporturilor EUlogis.com, disponibilă și pe mobil
Introducerea tehnologiei în industria logistică este o necesitate, iar EUlogis vine cu o soluție pentru toți participanții la această bursă. Aplicația pentru mobil va fi disponibilă în varianta Android și iOS (iPhone / iPad) și acordă o deosebită importanță la cerințele pieței transporturilor. Clienții pot folosi orice smartphone pentru a accesa baza de date a sistemului EUlogis.com unde se regăsesc transportatori, producători și comercianți cu oferte de transport curente.

Utilizatorii primesc un control deplin când vine vorba de marfa de transportat sau camionul disponibil pe care il au. Astfel, lansarea aplicației mobile Bursa Transport EUlogis.com s-a bazat foarte mult pe acordarea utilizatorilor a unui management facil asupra ofertelor proprii.

Aplicațiile mobile disponibile pentru smartphone-uri cu versiune de Android sau iOS, oferă acces permanent la toate ofertele de transport, atât la nivel local cât și internațional. Înregistrarea în cadrul aplicației se face foarte simplu folosind doar o adresă de email validă, iar accesul pentru publicarea ofertelor este oferit în mod gratuit.

Principalele avantaje ale aplicației EUlogis.com sunt simplitatea și accesul rapid, dovedite și prin faptul că contactarea ofertanților poate fi făcută telefonic direct din secțiunea de detalii a ofertei. O altă metodă inedită de comunicare este disponibilitatea unui Chat Live ce permite schimbul de mesaje în timp real între 2 utilizatori, indiferent de țara în care se află fiecare – aceasta totodata permițând reducerea costurilor de comunicare la nivel internațional.

camion-eulogis

Căutarea unui camion pentru marfa de transportat sau viceversa, a unei încărcături pentru camionul liber, devine mult mai accesibilă prin folosirea unui buton de filtrare rapidă regăsit în partea dreaptă a aplicației.Utilizatorii aplicației vor primi notificări prin email cu ofertele care se potrivesc cu rutele lor publicate imediat ce acestea devin disponibile în sistem, chiar dacă este vorba de un camion liber sau o marfă de transportat.

De ce ar alege cineva aplicația de mobil EUlogis.com?

Aplicația EUlogis este orientată în primul rând către acei transportatori și ofertanți de marfă care doresc o bursă a transporturilor accesibilă, ușor de folosit și practică. Cele 3 obiective sunt întrunite în cadrul aplicației EUlogis. Fără prea multe informații inutile, EUlogis oferă posibilitatea de rezervare a unei oferte printr-un singur click, gestionarea rapidă a ofertelor active sau în desfășurare și evaluarea fiecărui transportator conform calității și corectitudinii colaborării cu fiecare participant din cadrul platformei bursa de transport (link catre https://ro.eulogis.com ).

În al doilea rând utilizarea bursei transporturilor EUlogis.com este gratuită, astfel având posibilitatea să te convingi de aceste plusuri ale aplicației fără costuri suplimentare. Dacă bursa de transport EUlogis întrunește cerințele tale poți oricând deveni membru Premium, având avantaje multiple la folosirea bursei.

Deasemenea, aplicația îți permite să vezi mereu toate ofertele disponibile, atât pe rutele naționale cât și cele internaționale. Vei ști mereu ce anunțuri au fost adăugate în cadrul platformei și vei decide singur ce ofertă va fi cea mai convenabilă din toate punctele de vedere pentru cerințele tale.

Aplicația Bursa Transport EUlogis.com este disponibilă în PlayStore (pentru Android) și în App Store (pentru iPhone si iPad) și poate fi descărcată oricând în mod gratuit. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pe website-ul Eulogis.com .

Adaugati comentariu