Fonduri pentru leasingul vehiculelor comerciale

Garanti Leasing a încheiat un acord de finanţare cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB), în valoare de 10 milioane de euro, care vizează încurajarea şi dezvoltarea IMM-urilor locale, inclusiv pentru achiziţia de vehicule comerciale.
Curs de schimb

Facilitatea va fi utilizată pentru a sprijini activităţile Garanti Leasing şi va oferi contracte de leasing financiar întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), în special pentru echipamente, utilaje şi vehicule comerciale.

În semestrul I din 2017, Garanti Leasing a acordat finanţări noi în valoare de 38 milioane de euro, continuând evoluţia de anul trecut. Începând cu luna august a acestui an, Garanti Leasing are un volum total de active de 764 milioane lei.

Cu o tradiţie de aproape 20 de ani pe piaţa de leasing din România, Garanti Leasing completează gama de produse şi servicii a Grupului Garanti cu oferte de leasing pentru vehicule, echipamente şi imobiliare, sale&lease-back.

Din 2010, compania de leasing face parte din Garanti Group România, care reuneşte de asemenea Garanti Bank şi Garanti Credite de Consum.

Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) este o instituţie financiară internaţională înfiinţată de Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina şi are sediul central în Salonic, Grecia. BSTDB sprijină dezvoltarea economică şi relaţia de cooperare regională prin acordarea de împrumuturi, linii de credit, capital şi garanţii pentru proiecte, precum şi finanţare în sectoarele public şi privat din ţările membre.

 

Adaugati comentariu