Brown Sugar, autorulota de 100.000 de dolari

Ai plăti 100.000 de dolari pe o garsonieră care să te ducă cu stil oriunde în lume? Pentru că fix de atât e nevoie ca să cumperi autorulota Brown Sugar!
Autorulota Brown Sugar

Clar, este mai mult decât valorează o garsonieră într-un complex rezidențial din București. Clar, e mai înghesuită și, clar, nu ai aceleași facilități. Dar Brown Sugar are două calități indiscutabile: te poate duce oriunde în lume și este un model unic. Practic, exclusivitatea îți este garantată.

Autorulota Brown Sugar

Autorulota a fost realizată de garajul River City Rods din Iowa, SUA și a fost prezentată la ediția din 2019 a expoziției SEMA din Las Vegas. Are la bază un exemplar de pick-up Chevrolet C30 fabricat în 1983, sub capota căruia a fost grefat un V8 natural aspirat de 5,3 L, numit LS1 și cuplat la o transmisie automată 4L80E cu 4 trepte.

Autorulota Brown Sugar

Detalii complete despre autorulota VW Grand California!

Fanilor mașinilor americane deja li s-a aprins o lampă: este motorul lui Corvette C5, de 5.327 cmc, sub capota căruia dezvolta în 1997 nu mai puțin de 345 CP și 475 Nm. A fost folosit și de Impala, Camaro și Trans Am, unde a dezvoltat puteri de aproximativ 300 CP. A devenit un motor legendar pentru performanța brută pe care o oferea ”direct din fabrică”, fără intervenții ulterioare.

Autorulota Brown Sugar

Brown Sugar călătorește pe o suspensie pneumatică GSI care păstrază constantă garda la sol în mers și o coboară la campare.

La interior, autorulota a păstrat spiritul anilor ’70, atât în cabină, cât și în spațiul de locuit. Toate finisajele sunt realizate manual și includ un sistem de sunet performant, cu subwoofere integrate în butoaie autentice de whiskey.

Garajul din Iowa a scos la vânzare autorulota pe ebay, iar userii au plusat succesiv, licitația fiind închisă la a 27-a ofertă, de 100.099 dolari americani. Totuși, vehiculul nu a fost cumpărat, din cauză că suma maximă nu a egalat rezerva pusă de vânzător.

via Carbuzz

 

Adaugati comentariu