Brigada Autostrăzi a reținut 23 de permise pentru viteză excesivă. În 4 cazuri se circula cu peste 200 km/h

Brigada Autostrăzi din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a aplicat, în weekend, peste 200 de sancţiuni contravenţionale pentru viteză neregulamentară și a reținut 23 de permise de conducere, dintre care 4 pentru viteze de peste 200 km/h.Poliția Română

În zilele de 13 și 14 martie, Poliţiştii au efectuat o serie de acţiuni în scopul depistării celor care pun în pericol siguranţa circulaţiei, prin încălcarea normelor legale.

„În urma neregulilor constatate în trafic, au fost aplicate 646 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 203 pentru viteză neregulamentară, 237 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru lipsa ITP, alte 10 pentru defecţiuni tehnice, trei pentru conducere sub influenţa alcoolului, două pentru depăşire neregulamentară, iar şapte pentru staţionare nejustificată pe banda de urgenţă”, a transmis IGPR.

Alte 17 sancţiuni au fost aplicate în legătură cu nerespectarea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, iar 13 legat de nerespectarea prevederilor legale referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 32 de permise de conducere. Dintre acestea 23 au fost pentru conducerea cu viteză excesivă, 4 viteze fiind de peste 200 km/h.

Poliţiştii au mai reţinut alte trei permise de conducere pentru consum de alcool la volan şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

Potrivit IGPR, au fost constatate şi opt infracţiuni, majoritatea la regimul rutier.

 

CITEȘTE ȘI:

Combustibilii sintetici îi vor înlocui pe cei fosili, spune ministrul german al Transporturilor

Ultima zi pentru trimiterea cererilor de amânare a plății ratelor. Ce probleme au consumatorii

Oraşul Bragadiru (Ilfov) intră în carantină pentru 14 zile

 

 

 

Adaugati comentariu