Oraşul Bragadiru (Ilfov) intră în carantină pentru 14 zile

Oraşul Bragadiru intră în carantină de luni, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, informează Instituţia Prefectului Judeţul Ilfov.Poliția Rutieră

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 25 din 14.03.2021 privind propunerea de carantinare în Oraşul Bragadiru, propunere înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a anunțat Prefectura.

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6626 privind instituirea carantinei zonale în Oraşul până la data de 29 martie, ora 22:00.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere, hotărârile CJSU Ilfov şi Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

 

CITEȘTE ȘI:

Grupul Volkswagen a fost reintegrat oficial în Pactul Global al Națiunilor Unite

Noua listă a ţărilor pentru care se instituie măsura carantinei

Serviciul de feribot Silistra – Călăraşi îşi reia funcţionarea din 15 martie

 

 

Adaugati comentariu