Bosch deschide propriul centru medical la Blaj, cu servicii gratuite pentru angajați

Bosch investește în sănătatea și siguranța angajaților săi și deschide propriul centru medical în Blaj. Angajații și membrii de gradul întâi ai familiilor acestora vor beneficia de servicii medicale gratuite. Unitatea de producție din Blaj este una dintre puținele fabrici Bosch din lume care oferă astfel de beneficii pentru angajaţii săi.Bosch

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat un Centru medical la Blaj. Clădirea centrului se întinde pe o suprafatață totală de 600 de metri pătraţi și afișează un regim de înățime de parter plus etaj, unde se regăsesc cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru efectuarea testelor Covid-19.

La momentul deschiderii spitalului Robert-Bosch din Stuttgart în 1940, Robert Bosch declara: „Cu toţii ar trebui să încercăm să îmbunătăţim situaţia actuală: nimeni nu ar trebui să se mulțumescă doar cu ce a realizat, ci ar trebui să se straduiască întotdeauna să devină mai bun.”

„Vorbele sale ne-au servit drept motivație și de aceea, chiar de la deschiderea unității noastre de producție în Blaj, am înființat un cabinet medical la noi în fabrică”, a spus Dirk Arnold, director tehnic al fabricii Bosch din Blaj. „Astăzi, odată cu inaugurarea oficială a centrului medical, serviciile de sănătate devin mai abordabile și mai ușor de accesat.”, a adăugat Arnold.

Bosch investește în sănătatea și siguranța angajaților săi și deschide propriul centru medical în Blaj. Angajații și membrii de gradul întâi ai familiilor acestora vor beneficia de servicii medicale gratuite. Unitatea de producție din Blaj este una dintre puținele fabrici Bosch din lume care oferă astfel de beneficii pentru angajaţii săi.Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat un Centru medical la Blaj. Clădirea centrului se întinde pe o suprafatață totală de 600 de metri pătraţi și afișează un regim de înățime de parter plus etaj, unde se regăsesc cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru efectuarea testelor Covid-19.La momentul deschiderii spitalului Robert-Bosch din Stuttgart în 1940, Robert Bosch declara: „Cu toţii ar trebui să încercăm să îmbunătăţim situaţia actuală: nimeni nu ar trebui să se mulțumescă doar cu ce a realizat, ci ar trebui să se straduiască întotdeauna să devină mai bun.”„Vorbele sale ne-au servit drept motivație și de aceea, chiar de la deschiderea unității noastre de producție în Blaj, am înființat un cabinet medical la noi în fabrică”, a spus Dirk Arnold, director tehnic al fabricii Bosch din Blaj. „Astăzi, odată cu inaugurarea oficială a centrului medical, serviciile de sănătate devin mai abordabile și mai ușor de accesat.”, a adăugat Arnold.

Astfel, adițional aspectelor strict legate de medicina muncii, centrul medical facilitează angajaților și rudelor acestora de gradul întâi acces gratuit la servicii medicale oferite de o echipă pluridisciplinară de medici specializați în: dermatologie, endocrinologie, ginecologie, medicină internă, neurologie, ORL, urologie, ortopedie, psihiatrie, oncologie, cardiologie, intervenții chirurgicale minore, nutriţie, boli infecţioase sau pneumonologie. Mai mult, angajaţii vor beneficia, anual și cu titlu gratuit, de un set complex de teste medicale. Integrarea diferitelor domenii medicale într-o singură locație permite îngrijirea interdisciplinară a beneficiarilor, motiv pentru care tratamentele de tip psihoterapie și recuperare medicală sunt, de asemenea, incluse în pachetul de beneficii.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Noul standard Euro 7/VII va duce la modificarea politicilor auto ale companiilor

Test drive BMW X3 xDrive30e

Societățile comerciale vor putea fi înfiinţate exclusiv online, cu proceduri simplificate

 

Adaugati comentariu