BNR va utiliza 62 de autoturisme în leasing operațional. Cine le furnizează

Banca Națională a României (BNR) a finalizat licitația pentru utilizarea unei flote de 62 de autoturisme în leasing operațional, valoarea contractului fiind de 4,87 milioane de lei (fără TVA), mai mică decît cea estimată inițial, de 5 milioane de lei.
E-Distribuţie Muntenia

Potrivit anunțului de atribuire publicat în SICAP, câștigătorul procedurii este compania Operational Autoleasing, cu sediu în localitatea Scheia (jud. Suceava).

Conform BNR, contractul este încheiat pe 48 de luni, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Ce este produsul de leasing operațional

Prin intermediul produsului de leasing operațional, o companie specializată pune la dispoziția firmelor sau instituțiilor mașinile de care acestea au nevoie pentru a-și derula activitatea, în schimbul achitarii unei rate, calculate în funcție de rulajul anual și de durata contractului.

Astfel, clientul plătește doar pentru ceea ce utilizează, iar la finalul contractului returnează mașinile fără a-și mai asuma riscul de revânzare.

Pentru contractele de leasing operațional nu se solicită, în general, avans, sunt percepute chirii fixe pe întreaga perioadă de contract cu condiția ca parametrii (perioadă și kilometraj) să rămână constanți. Garanțiile suplimentare (depozite, bonuri la ordin, scrisori de bonitate) sunt solicitate în mod excepțional, în funcție de bonitatea companiei.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Germania nu va fi de acord cu interzicerea motoarelor cu ardere internă (ministrul german de Finanțe)

Vin vacanțele! Sfaturi de călătorie în Grecia

 

 

Adaugati comentariu