Preluarea Țiriac Leasing de către Banca Transilvania, autorizată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania SA intenționează să preia Țiriac Leasing IFN SA, a anunțat miercuri, instituția.
Banca Transilvania

Banca Transilvania SA este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, care include și o serie de societăți comerciale și instituții financiare nebancare. Grupul oferă o gamă variată de servicii financiare, incluzând servicii bancare pentru persoane fizice și persoane juridice, servicii de investiții financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinanțare și factoring.

Banca oferă clienților săi, persoane fizice sau juridice, produse și servicii bancare, în conformitate cu autorizația emisă de Banca Națională a României. De asemenea, Banca Transilvania SA este listată la Bursa de Valori București începând cu anul 1997.

Țiriac Leasing IFN SA este o instituție financiară nebancară ce activează pe piața serviciilor financiare, prin acordarea de finanțare pentru autovehicule (preponderent) și echipamente, prin leasing financiar și, într-un volum foarte redus, prin credit.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Croația ”îngheață” prețurile carburanților timp de două săptămâni

Germania nu va fi de acord cu interzicerea motoarelor cu ardere internă (ministrul german de Finanțe)

 

 

Adaugati comentariu