BNR îşi reînnoieşte flota în leasing operaţional

Banca Naţională a României (BNR) va organiza în luna mai o licitaţie pentru utilizarea a 50 de vehicule în leasing operaţional valoarea contractului fiind de 3,07 milioane de lei.
prognoza de inflaţie

Potrivit anunţului de participare, autovehiculele sunt din categoria M1, având cel mult opt locuri în plus faţă de locul conducătorului auto.

Durata contractului este de 48 de luni de la data atribuirii contractului, o perioadă normală pentru utilizarea unui vehicul în leasing operaţional.

Garanţia de participare solicitată de BNR este de 30.000 de lei, iar cea de bună execuţie, de 10 % din valoarea contractată, fără TVA.

Finanţarea contractului se va face din sursele proprii ale Băncii Naţionale, criteriul de atribuire fiind cel mai mic preţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 14 mai 2018, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în ziua de 22 octombrie 2018.

Conform anunţului de participare al BNR, modul de departajare a ofertelor cu preţuri egale şi clasate pe primul loc se va face prin prezentarea de noi oferte financiare cu noi preţuri (în plic sigilat) care vor fi deschise de comisia de evaluare.

 

 

Adaugati comentariu