BCR Leasing furnizează acces la soluții de finanțare prin ecosistemul digital George

BCR Leasing, compania de leasing din grupul BCR, furnizează acces la soluții de finanțare în leasing financiar pentru autovehicule și echipamente prin ecosistemul digital George. Soluțiile se adresează atât clienților corporate, cât și microantreprenorilor și clienților PFA, iar accesul se face din magazinul George pentru Afaceri.
Inflaţia

Oferta BCR Leasing facilitează utilizatorilor George accesarea soluțiilor de finanțare în leasing și a fost dezvoltată pentru a susține antreprenorii români în achiziția de autoturisme, vehicule comerciale ușoare și grele, precum și a altor echipamente necesare asigurarii mobilității și eficienței operaționale.

„Pentru cei care sunt mereu în mișcare, mobilitatea și eficiența sunt două concepte cheie, care stau la baza evoluției individuale, dar și de business. BCR Leasing răspunde necesităților de dezvoltare a economiei și susține tranziția către viitorul mobilității, prin instrumente moderne de finanțare a investițiilor antreprenoriale. Facem pași hotărâți spre viitor, către digitalizarea ofertei noastre de leasing, prin platforma George, facilitând astfel accesul la finanțare pentru clienții noștri” , a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing .

Soluțiile de finanțare în leasing ale autovehiculelor și echipamentelor au fost dezvoltate pentru a încuraja investițiile sustenabile și oferă antreprenorilor numeroase avantaje, de la o perioadă de finanțare de până la 5 ani, cu avans începând de la 10% din prețul bunului finantat și o dobândă variabilă în euro pe an de la 2,5% + indicele EURIBOR la 3 luni. Suplimentar, clienții pot beneficia de capital de lucru prin vânzarea către BCR Leasing a activelor aflate în proprietatea acestora, prin operațiuni de tip sale & lease back.

BCR Leasing își continuă misiunea din ultimii 21 de ani de a contribui la dezvoltarea și susținerea mediului antreprenorial din România. Din 2019 până în prezent, portofoliul de finanțări acordate s-a majorat cu 60% astfel încât, la finalui lunii iunie va depăși valoarea de 600 de milioane de euro (3 mld. lei).

 

 

CITEȘTE ȘI:

Noua unitate pentru mobilitate electrică „4in1 e-axle” de la Schaeffler

Primarul Capitalei: Pentru București, soluția este taxa de parcare, nu taxa auto

 

 

 

Adaugati comentariu