Primăria Capitalei a relansat licitația pentru 100 de autobuze electrice

Primăria Capitalei a relansat licitația pentru 100 de autobuze electrice și a stațiilor de încărcare aferente, valoarea totală estimată a contractului fiind de 304,67 milioane de lei.
100 de autobuze electrice

Potrivit anunțului de participare la licitație, autobuzele, destinate transportului urban de călători în Municipiul București și zona limitrofă, vor fi din gama de 12 m, cu tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare a Energiei Electrice (SRSEE), cu baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, trei uși duble și aer condiționat în salonul de călători.

Potrivit contractului, furnizorul va livra produsele în termen de 14 luni de la semnarea documentului. Contractul are durata de valabilitate până la data ieșirii din garanție (full warranty) a ultimului autobuz electric livrat.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 60%; autonomia de transport garantată de minim 200 km între două încărcări succesive, de 12%; coeficientul de disponibilitate de peste 95% (factor de maxim), de 6%; capabilitatea de livrare (redimensionarea graficului de livrare astfel încât tot lotul de 100 de autobuze electrice să fie livrat mai devreme de 14 luni), de 10%; garanția extinsă de tip „full warranty”, suplimentară garanției obligatorii, de 12%.

Potrivit autorității contractante, finanţarea va fi realizată din alocaţii bugetare şi/sau din alte fonduri legal constituite cu această destinaţie (fonduri nerambursabile în măsura contractării cererilor de finanţare depuse).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 iulie 2022.

”Având în vedere că atribuirea se face pe baza criteriului „cel mai bun raport calitate-preț˝, oferta câștigătoare este cea care a întrunit cel mai mare punctaj rezultat ca urmare a aplicării algoritmului de calcul stabilit în documentația de atribuire. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în următoarea ordine a ponderilor acestora: 1. Prețul ofertei 2. Garanţia de tip „full warranty” (Gx), suplimentară garanţiei minime obligatorii 3. Autonomia de transport a autobuzului conform E-SORT ciclul 1 (urban greu) 4. Coeficientul de disponibilitate (D): 5. Capabilitate de Livrare. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, iar oferta desemnată câștigătoare va fi cea cu propunerea financiară cea mai scăzută. Noua propunere financiară nu va influența în nici un caz propunerea tehnică, aceasta rămânând neschimbată”, se mai arată în anunțul de participare la licitație.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Proiect guvernamental pentru amânarea ratelor la credite și leasing până la 9 luni. Cine beneficiază

Se închide traficul pentru două nopți la pasajul Oltenița, în intervalul orar 22.00 – 05.00

 

 

 

Adaugati comentariu