Se închide traficul pentru două nopți la pasajul Oltenița, în intervalul orar 22.00 – 05.00

Luni se închide traficul rutier pentru două nopți (20.06.2022 – 22.06.2022), pe sensul de deplasare DN CB – DN 4 (Popești Leordeni/București), la pasajul Oltenița, în intervalul orar 22:00 – 05:00, pentru execuţia lucrărilor de montare a tablierului metalic.
pasajul Oltenița

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), aceste lucrări fac parte din contractul de ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2, km. 23+600 și A1, km. 55+520 – Lot 1: Amenajare nod rutier DN CB – DN 4 (Oltenița) km. 29+500 – km. 33+190”.

”Semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie, potrivit actelor normative în vigoare. Această operațiune este însoțită pe timpul nopții de lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă şi se efectuează de către antreprenor, cu avizul poliţiei rutiere, astfel încât aceasta să asigure deplasarea în siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, conform reglementărilor în vigoare”, a transmis CNAIR.

La finalizarea lucrărilor la pasajul Oltenița, antreprenorul are obligația să demonteze semnalizarea rutieră temporară de pe sectorul de drum afectat de lucrări, și să aducă semnalizarea la starea iniţială.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Preluarea Porsche Bank România de către Dan Ostahie, autorizată de către Consiliul Concurenţei

Lucrări de reabilitare pe partea bulgară a „Podului Prieteniei” Giurgiu-Ruse

 

 

 

Adaugati comentariu