Advertisement
lea
Home Finanţare Leasing financiar BCR Leasing a lansat asistentul virtual Lea, care oferă informații despre finanțări

BCR Leasing a lansat asistentul virtual Lea, care oferă informații despre finanțări

BCR Leasing a lansat chatbot-ul Lea, asistentul virtual care oferă informații despre finanțări și interacționează oricând și oriunde cu clienții companiei.

În prima etapă a proiectului, asistentul virtual conversațional Lea, dezvoltat pe platforma DRUID, va fi implementat pe site-ul BCR Leasing și va servi drept punct de intrare digital atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei potențiali.

Lea va oferi asistență generală, dar și informații detaliate despre soluțiile de finanțare BCR Leasing. Chatbot-ul conversațional servește, în același timp, la atragerea de potențiali clienți și ghidează toți utilizatorii interesați de finanțare în leasing să își lase informațiile de contact, pentru a avansa în procesul de ofertare. LEA este într-un proces constant de învațare și se perfecționează cu fiecare interacțiune cu clienții companiei din mediul online.

„Lea este parte din strategia BCR Leasing de a utiliza inteligența artificială în procesul de consiliere și finanțare a clienților noștri. Tot ceea ce facem vine din dorința de a-i deservi mai rapid și de a fi cât mai receptivi la nevoile acestora. Vedem în jurul nostru așteptări tot mai mari atunci când vine vorba de ușurința, simplitatea și viteza prin care oamenii pot accesa servicii și soluții de finanțare. De aceea, cu fiecare proiect nou implementat în BCR Leasing, accelerăm eforturile de digitalizare a experienței clienților noștri. Lea ne permite să construim un nou canal de interacțiune cu aceștia, accesibil oricând și oriunde, pentru un dialog financiar cât mai personal, în mediul online.”, a precizat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

BCR Leasing îsi propune să accelereze transformarea digitală a experienței clienților săi, chatbot-ul Lea reprezentând încă un pas în această direcție. Un proiect similar bazat pe inteligență artificială va fi implementat și în platforma Self Service BCR Leasing, pentru a simplifica experiența de utilizare a clienților.

BCR Leasing IFN este prezentă pe piață românească a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european Erste Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosință îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT etc.).

DRUID este o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații de business conversaționale bazate pe inteligență artificială, aplicații concepute pentru a-i ajuta pe angajați să atingă următorul nivel de productivitate și pentru a crea o experiență totală pentru clienți în cel mai intuitiv mod.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

CNAIR a aprobat traseul final al Autostrăzii București – Alexandria

VW intenționează să obțină, din 2026, profituri semnificative din mobilitatea electrică

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Frederic Banco
InterviuriLeasing financiar

Anul 2023 este un an bun pentru industria de leasing și pentru BRD Sogelease

– Interviu cu Frédéric Banco, director general BRD Sogelease

Compania de Apă Buzău
Leasing financiar

Compania de Apă Buzău își extinde flota cu 14 autoturisme în leasing financiar

Compania de Apă Buzău își extinde flota cu 14 autoturisme în leasing...

leasing financiar
Leasing financiar

Peste 8.000 de utilitare ușoare au fost finanțate în leasing financiar în 2022

Societățile de leasing financiar, reunite în asociația de profil ALB, au acordat...

Compania de Apă Buzău
Leasing financiar

Compania de Apă Buzău achiziționează 10 autoturisme în leasing financiar

Compania de apă Buzău intenționează să achiziționează 10 autoturisme în leasing financiar,...