BCR Fleet Management finanţează o flotă pentru BNR

Banca Naţională a României (BNR) va contracta în sistem de leasing operaţional 50 de autovehicule din categoria M1 de la BCR Fleet Management, conform unui anunţ publicat în SEAP.dobânda de politică monetară

Contractul cu BCR Fleet Management, parte a companiei BCR Leasing, va fi încheiat pe o perioadă de 4 ani şi are o valoarea totală finală de 3,027 milioane de lei, uşor mai scăzută decât cea estimată inţial, de 3,07 mil. lei. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai mic, dar la licitaţie s-a prezentat doar un singur ofertant.

BCR Fleet Management va trebui să depună o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10 % din valoarea contractată, fără TVA.

Din categoria M1 fac parte vehiculele pentru transportul de persoane, care au, în afara scaunului şoferului, cel mult opt locuri pe scaune.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 4 ani şi are o valoarea totală finală de 3,027 milioane de lei, uşor mai scăzută decât cea estimată inţial, de 3,07 mil. lei. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai mic, dar la licitaţie s-a prezentat doar un singur ofertant.

Banca Naţională nu este la primul finanţare a vehiculelor în acest sistem. Şi în anii trecuti a încheiat contracte de leasing operaţional, de exemplu, în 2017, fiind vorba de patru autoturisme,

 

Adaugati comentariu