Noul Mercedes-Benz Actros Edition 1 a fost lansat la Salonul IAA 2018 de la Hanovra
Noul Mercedes-Benz Actros Edition 1 a fost lansat la Salonul IAA 2018 de la Hanovra

Mercedes-Benz celebrează prezentarea noului său vârf de gamă la Salonul IAA 2018 de la Hanovra cu lansarea seriei speciale Actros Edition 1, limitată la 400 de unități. Camionul promite niveluri nemaiîntâlnite de confort și siguranță, dar beneficiază și de detalii de design exterior unice.

Noul Actros vine cu inovații revoluționare, care vor răsplăti imediat atât companiile, cât și șoferii. Ediția specială de lansare Actros Edition 1 dispune de o echipare de top, care include sistemul de camere video MirrorCam și noul sistem de siguranță Active Brake Assist 5, dar și Active Drive Assist, care permite conducerea semi-autonomă de nivelul 2. În plus, noua generație a sistemului Predictive Powertrain Control îmbunătățește consumul și ușurează munca șoferului pe drumurile naționale. De asemenea, noul sistem Multimedia Cockpit introduce noi funcții în cabină.

Pe lângă cele aproximativ 60 de inovații ale lui Actros prezente în varianta standard, Actros Edition 1 adaugă numeroase echipamente speciale orientate către șofer. Acestea sunt grupate în nu mai puțin de 7 pachete:

  • pachetul Siguranță: Active Brake Assist 5, airbag, Proximity Control Assist
  • pachetul Conducere: parasolar cu acționare electrică, volan îmbrăcat în piele și altele
  • pachetul Confort: lumină ambientală Night & Day, oglindă pentru bărbierit, frigider, etc.
  • pachetul Media: sistem de sunet, suport pentru notebook, priză suplimentară de 12 V
  • pachetul Stocare: masă pe partea pasagerului, sistem de rafturi, sertar sub pat și altele
  • pachetul Vedere: faruri bi-xenon și stopuri LED
  • pachetul Extra: lumini poziție și semnalizare LED, lumină de întâmpinare

Design unic

Atât la exterior, cât și la interior, Actros Edition 1 vine cu detalii de design unice, care îl fac ușor de recunoscut. Unul dintre exemple este logoul Edition 1 prezent pe parasolarul exterior și sub numele modelului, steaua Mercedes-Benz iluminată, vopseaua specială, treptele scărilor din inox sau suportul cromat al camerelor video. Citește mai mult pe www.cargo-bus.ro

Adaugati comentariu