Advertisement
Auto Schunn
Home Miscellanea Business Auto Schunn: un business de succes, crescut in sanul familei

Auto Schunn: un business de succes, crescut in sanul familei

Buddha spunea candva ca „familia este un loc unde mintile vin in contact una cu cealalta”. Si avea dreptate. Familia reprezinta cercul cel mai intim al unei persoane. Sanul familiei iti ofera siguranta, incredere si suport.

Familia iti ofera cea mai mare sansa de a reusi in ceea ce iti propui. Acolo unde mai multe minti gandesc pentru un scop comun, intr-un mediu ideal, definit de incredere deplina si determinare colectiva, esecul nu isi va face niciodata loc.

Compania Auto Schunn reprezinta exemplul clar de succes in business atins prin intelepciunea de a intrezari beneficiul imens care deriva din concentrarea eforturilor membrilor familiei pentru un tel comun.

Auto Schunn este o afacere de familie care, in timp, a devenit tot mai puternica. Astazi, compania de vanzari auto se mandreste cu performante de business la cel mai inalt nivel in Romania, cu cifre anuale de afaceri care depasesc usor 30 de milioane de euro.

Juergen Schunn, presedintele grupului de firme Auto Schunn, a mostenit talentul si pasiunea pentru antreprenoriat de la inaintasii sai. Acesta, la randul sau, a transmis-o mai departe celor doi copii ai sai: Elisabeth si Ralph, dar si nepotului sau, Sebastian.

Acestia sunt implicati trup si suflet in dezvoltarea companiei, crescand odata cu afacerea si asigurand, astfel, o prezenta solida a companiei in viitor, alaturi de Elena Kovacs, managerul general al companiei, persoana care i-a fost alaturi lui Juergen Schunn inca din prima zi.

“Noi, cei din familia Schunn, mereu ne-am dorit sa fim independenti financiar. Pana sa izbucneasca cel de-al doilea razboi mondial, bunicii mei activau in agricultura, ocupandu-se cu comertul animalelor si al granelor si cresterea animalelor.

Parintii mei au preluat de asemenea afacerile din agricultura dar au lucrat si in fabrici, iar dupa ce s-a terminat razboiul au condus un oficiu poștal in comuna Bradu, judetul Sibiu.

Deviza familiei noastre a fost intotdeauna ca, indiferent ce se intampla, cea mai sigura metoda de a ajunge independent financiar este antreprenoriatul”, marturiseste Juergen Schunn.

In 1993, dupa 11 ani petrecuti in Germania, Juergen Schunn a ales sa se intoarca in Romania si sa puna bazele companiei Auto Schunn, pe fundatia unei mentalitati extrem de bine inradacinate si perpetuate in timp in sanul familie, definita de responsibilitate, flexibilitate, seriozitate si viziune pe termen lung.

Astazi, principiile familiei Schunn transced barierele cercului intim familial, fiind impartasite cu cei peste 200 de angajati ai companiei, dar si cu clientii Auto Schunn, reusind sa dea nastere, in timp, unui nucleu dur de clienti fideli.

”O afacere de succes se construieste in fiecare zi cu multa implicare, seriozitate si profesionalism, insa alegerea partenerilor este esentiala pentru viitorul ei.” Juergen Schunn

Auto Schunn isi rasfata intotdeauna clientii cu autoturisme de cea mai inalta calitate marca Mercedes-Benz, atat noi, cat si rulate. Compania a reusit sa schimbe mentalitati in ceea ce priveste viziunea asupra masinii second hand.

Autoturismele rulate Mercedes-Benz comercializate de Auto Schunn dispun de certificare pre-detinuta de Mercedes-Benz, ceea ce inseamna ca ofera siguranta, confortul si performantele pe care brandul german de masini de lux le promoveaza de peste 130 de ani.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Înmatriculările de mașini noi în UE
Business

Afacerile din comerţul auto-moto, în creștere cu 14,1% în primele 9 luni

Afacerile din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor...

măsuri fiscale
Business

Daniel Anghel, FIC: Pachetul de măsuri fiscale este o veste foarte proastă pentru investitori

Percepția investitorilor asupra României s-a deteriorat semnificativ din cauza pachetului de măsuri...

BusinessMiscellanea

Studiu Sameday: de Black Friday 64% dintre consumatori vor alege livrarea la easybox

Conform studiului de piață efectuat de Sameday, companie regională de curierat, 64%...

intesa sanpaolo
Business

Italienii de la Intesa Sanpaolo au cumpărat banca românească First Bank

După mai multe luni de negocieri, grupul bancar Intesa Sanpaolo a semnat...