Licitaţie pentru întreţinerea maşinilor BNR

Banca Naţională va contracta servicii de  reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor, valoarea contractului fiind de peste 700.000 de lei. Licitaţia va fi organizată în luna februarie 2019.
camera deputatilor

Potrivit unui anunţ de participare publicat în SICAP, BNR intenţionează să contracteze servicii de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor, respectiv revizii periodice, ITP, reparaţii (inclusiv înlocuiri de piese de schimb), înlocuire, depozitare şi vulcanizare de anvelope, depanare/tractare/transport, după caz, pentru autovehicule marca Dacia, Toyota, Ford, Isuzu şi Volkswagen.

Contractul, în valoare de 711.583 lei (fără TVA), este împărţit în cinci loturi şi se va derula până cel mai târziu la 31 decembrie 2020.

Lot 1– Servicii de întreţinere, reparare şi servicii conexe autovehiculelor şi a echipamentelor pentru autovehiculele marca Dacia, cu o valoare estimată de 210.600 lei. Valoarea garanţiei de participare: 2.100 lei.

Lot 2 – Servicii de întreţinere, reparare şi servicii conexe autovehiculelor şi echipamentelor pentru autovehiculele marca Ford, cu o valoare estimată de 58.100 lei. Valoarea garantiei de participare: 580 lei

Lot 3 – Servicii de întreţinere, reparare şi servicii conexe autovehiculelor şi a echipamentelor pentru autovehiculele marca Volkswagen, cu o valoare estimată de 59.750 lei. Valoarea garanţiei de participare: 590 lei.

Lot 4 – Servicii de întreţinere, reparare şi servicii conexe autovehiculelor şi a echipamentelor pentru autovehiculele marca Isuzu, cu o valoare estimată de 33.200 lei. Valoarea garanţiei de participare: 330 lei.

Lot 5 – Servicii de întreţinere, reparare şi servicii conexe autovehiculelor şi a echipamentelor pentru autovehiculele marca Toyota, cu o valoare estimată de 349.933 lei. Valoarea garanţiei de participare: 3.490 lei.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 februarie 2019.

Potrivit BNR, în cazul in care se constată existenţa a două sau mai multe oferte, cu preţuri egale, clasate pe primul loc, în vederea departajării, autoritatea contractantă va solicita noi oferte de preţ, caz în care contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are cel mai mic preţ, regula fiind aplicabilă fiecărui lot, în mod distinct.

Menţinerea egalităţii ofertelor, din punct de vedere al preţurilor totale ofertate, după etapa de reofertare, conduce la anularea loturilor aflate în această situaţie, după evaluarea prealabilă a acestora.

RCI Leasing Romania a fost înfiinţată în anul 2002 si deruleaza activitate de finanţare în sistem leasing financiar, credite acordate clienţilor persoane fizice, iar secundar credite Wholesale, acordate Agenţilor autorizaţi (Dacia, Renault, Nissan) pentru uz personal, credite pentru drive test, showroom.

 

Adaugati comentariu