Arval România – 10 ani de activitate pe piaţa locală

Arval România, companie specializată în leasing operaţional auto cu servicii incluse, a sărbătorit 10 ani de activitate pe piaţa locală sub egida conceptului “We are the trendsetters”, o iniţiativă ce reflectă calitatea serviciilor şi implicarea echipei, precum şi angajamentul companiei faţă de toţi clienţii şi partenerii de business.arval-floteauto

„We are the trendsetters”, conceptul sub care s-a desfăşurat evenimentul aniversar, rezumă experienţa de 10 ani a companiei pe piaţa din România, punctând câteva dintre caracteristicile echipei ARVAL: creativitate, ambiţie, angajament, proactivitate şi flexibilitate.

Mai mult, de-a lungul timpului, compania a adus răspunsuri inovatoare într-un domeniu în continuă creştere, privind întotdeauna către viitor şi a dat tonul “trendurilor” pe piaţa de leasing operaţional cu servicii incluse, prin soluţii optimizate şi tehnologie interactivă.

dan-boiangiu-arval-floteautoAniversarea celor 10 ani de activitate este o bună oportunitate de a privi spre trecut cu mândrie şi de a ne imagina un viitor al inovaţiei şi al proiectelor îndrăzneţe. Experienţa acumulată în tot acest timp ne-a ajutat să înţelegem nevoile clienţilor noştri şi să ne concentrăm pe termen lung. Ştim că detaliile sunt cele care fac diferenţa pentru clienţii şi partenerii noştri, iar noi suntem responsabili pentru fiecare dintre promisunile făcute acestora”, declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

10 ani de Arval în cifre

Performanţele au condus la o creştere semnificativă cu 15% a flotei administrate de ARVAL România comparativ cu luna septembrie a anului 2015. În prezent, compania este unul dintre jucătorii cei mai importanţi de pe piaţa leasingului operaţional de pe piaţa locală. Toată activitatea companiei şi rezultatele echipei se concretizează în câteva cifre de referinţă pentru domeniul în care activează:

  • Număr total de vehicule în administrare: 8.200
  • Număr total de vehicule full leasing operational: 7.340
  • Număr total de vehicule in fleet management: 860
  • Număr total clienţi: 410
  • Număr de angajaţi: 55

“Prima parte a anului 2016 a reprezentat o provocare pentru companie, fiind dedicată studierii şi dezvoltării de soluţii pe două paliere neexplorate încă în România: experienţele utilizatorilor vehiculelor şi comportamentul acestora. Am mizat pe aceste două direcţii şi nu am dat greş, rezultatele acestei perioade înregistrând o creştere extrem de importantă în comparaţie cu anul anterior. Astfel, la finalul lunii septembrie ne bucurăm de încrederea a peste 400 de clienţi, cu un număr total de vehicule în administrare de 8.200”, afirmă Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, Arval este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Compania oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Expertiza şi calitatea serviciilor sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 5.500 de angajaţi.

Flota totală deţinută de Arval în întreaga lume ajunge la 949.000 de vehicule (decembrie 2015). Totodată, compania este fondatorul Element-Arval Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de vehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, Arval este parte integrantă din Retail Banking.

 

Adaugati comentariu