Advertisement
arval
Home Finanţare Leasing operaţional Arval lansează Pachetul de repornire economică. Soluţii pentru flote

Arval lansează Pachetul de repornire economică. Soluţii pentru flote

Arval lansează “The journey goes on” (“Călătoria continuă”) ca răspuns la aşteptările clienţilor odată cu finalizarea stării de urgenţă şi propune un pachet cuprinzător de soluţii create pentru a răspunde nevoilor specifice de susţinere a repornirii economice.

4 direcţii principale ale Pachetului de repornire economică

  • Maşina ta. Pe loc! – închiriere flexibilă şi imediată sub forma unui produs nou: mid-term rental (MTR).
  • Leasing sustenabil –oferte variate de vehicule electrice şi hibride.
  • Adaptare operaţională deplină – pentru a respecta atât regulile de distanţare socială, cât şi pentru a asigura interacţiuni sigure pentru sănătatea utilizatorilor de vehicule Arval.
  • Optimizarea costurilor prin extinderile contractuale – identificarea celor mai bune soluţii de optimizare a duratei contractuale pentru a obţine diminuarea ratelor viitoare.

Arval, specialistul în leasing operaţional şi unul din leaderii conceptului de mobilitate la nivel mondial, îşi adaptează în permanenţă produsele şi ofertele anticipând nevoile clienţilor. Arval lansează astăzi o oferta comprehensivă special creată pentru contextul dificil post-pandemie, pentru a fi alături de clienţii care sunt afectaţi de consecinţele economice generate de aceasta, dar mai important, de a-i ajuta să îşi repornească în mod eficient afacerea, cu soluţii de mobilitate sigure, sustenabile şi eficiente.

Odată cu începerea crizei Covid-19, Arval a luat toate măsurile de susţinere a clienţilor săi astfel încât să fie afectaţi la minim de restricţiile impuse. Ulterior relaxării restricţiilor, se evidenţiaza noi trenduri de mobilitate: lărgirea scopului muncii de acasă, folosirea mai intensă a serviciilor door to door, creşterea aşteptărilor de dezinfectare şi protecţie, precum şi nevoia de soluţii alternative de mobilitate. Pentru a sprijini clienţii săi, companii, – de la multinaţionale foarte mari, până la IMM-uri şi microîntreprinderi – Arval lansează oferta “The journey goes on” (“Călătoria continuă”).

“Acum câteva luni, Arval a adoptat  noul său slogan “For the many journeys in life” (“Pentru multiplele călătorii ale vieţii”). Astăzi mai mult ca oricând, considerăm că misiunea noastră este să ajutăm clienţii şi angajaţii lor să treacă cu bine prin noua “călătorie” dificilă în care tocmai am fost angrenaţi împreuna. Ei toţi ne solicită  mai multă flexibilitate, la fel ca şi mai multă siguranţă. Dorim să venim în întâmpinarea lor şi “The journey goes on” (“Călătoria continuă”) este exact răspunsul nostru”, a comentat Alain van Groenendael, CEO-ul grupului arval.

În situaţia curentă, maşina personală reprezintă cea mai sigură opţiune de transport. Trebuie să fie accesibilă, cu un contract flexibil şi disponibilă imediat. Acestea sunt ingredientele produsului Mid-Term Rental care, pe scurt oferă clienţilor:

  • O soluţie full-service, flexibilă, simplă şi la un preţ competitiv care răspunde nevoii de mobilitate pentru perioade între 1 şi 24 luni.
  • Gamă variată de vehicule din toate clasele auto.
  • Disponibilitate imediată – stocuri suficiente de vehicule dezinfectate, disponibile imediat pentru închiriere chiar şi pentru câteva luni, adaptate pentru angajaţii care preferă o soluţie mai sigură faţă de mijloacele de transport în comun.
  • Durata flexibilă – adaptarea duratei la nevoia clientului, chiar şi în timpul contractului.
  • Livrare şi retur rapid – prin simplificarea proceselor şi livrarea la sediul clientului

Arval a fost întotdeauna alături de clienţii săi. De la începerea pandemiei, Arval a oferit ajutor clienţilor aflaţi în dificultate, printre altele, revizuind condiţiile contractuale, în special prin extensia duratei. Oferta “The journey goes on” (“Călătoria continuă”) este construită exact în acelaşi spirit, de a reduce costul mobilităţii astfel încât revenirea la normalitate să fie mult mai uşoară.

Campania “The journey goes on” se va lansa în mod progresiv începând cu 9 teritorii principale (Franţa, Italia, Anglia, Spania, Germania, Olanda, Polonia, Belgia şi Romania), urmând ca în perioada imediat următoare să se extindă în toate ţările în care Arval activează.

 

CITEŞTE ŞI:

Lunile aprilie şi mai, luate în calcul la emiterea Certificatelor de Situaţie de Urgenţă

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...