ANAF își extinde din nou flota cu 15 vehicule prin Rabla Clasic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că își extinde flota prin intermediul programului Rabla Clasic cu alte 15 vehicule. Recent, a atribuit, prin licitație, un contract similar către Renault Commercial Roumanie.
ANAF

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, contractul, cu o valoare estimată totală de 860.621 de lei, nu este împărțit în loturi.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 85%, termenul de garanție al mașinilor, de 5%, iar termenul de livrare, de 10%.

”Din valoarea atribuită, 135.000,00 lei vor fi plătiți din Fondul pentru mediu, reprezentând finanţare nerambursabilă, iar diferența va fi pătită din bugetul ANAF”, a anunțat autoritatea contractantă.

Pentru a participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au furnizat autovehicule, în ultimii 3 ani, calculaţi de la data limită de depunere a ofertelor, la nivelul unuia sau mai multor contracte, în valoare cumulată de minimum 860.000 lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 octombrie 2021.

Recent, ANAF a atribuit un contract similar, companiei Renault Commercial Roumanie. Astfel, a achiziționat pentru aparatul propriu un număr de 15 autoturisme, prin Programul Rabla Clasic, valoarea acestuia fiind de 1,111 milioane de lei.

 

CITEȘTE ȘI:

Șoferii de mașini electrice vor stații publice de încărcare. Câte sunt în România?

Restricţiile de circulaţie şi reducerea programului magazinelor, aplicate la o incidență mai mare de 6 la mie

 

Adaugati comentariu