Licitație pentru varianta de ocolire a orașelor Pucioasa și Fieni, care se va desprinde din DN 71

Consiliul Județean Dâmbovița a lansat licitația pentru realizarea Studiului de Fezabilitate destinat construcției variantei de ocolire a orașelor Pucioasa și Fieni, drum care se va desprinde din DN 71 București - Târgoviște.Pucioasa

Contractul are o valoare de 3,4 milioane de lei și se referă la elaborarea documentației tehnice pentru obiectivul de investiții „Drum de legătură la drumul național DN71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni”. Proiectul, odată realizat, va deservi și comunele Brănești, Glodeni, Moțăieni și Buciumeni.

Reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au precizat că șoseaua va avea o lungime de 15,13 km, care se desprinde din DN 71, în apropierea haltei Scârlenţa din Brănești. Traseul urmărește cursul râului Ialomița pe aproape întreaga lungime de 15,13 km, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, care ocolește comuna Moțăieni. Punctul de reintrare în DN71 este la ieșirea din Fieni, în comuna Buciumeni.

La capetele traseului, sunt prevăzute noduri rutiere cu 4 bretele, astfel încât să fie asigurate toate relațiile de deplasare, însă există și două noduri intermediare: unul care va permite legătura cu DC136A, în Pucioasa, și un altul care face legătura cu DN71, la intrarea în Fieni.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 40%, experiența managerilor cheie, de 40%, iar abordarea propusă pentru implementarea proiectului, de 20%.

Durata contractului este de 18 luni, termenul de depunere a ofertelor fiind data de 4 octomrbie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

ANAF își extinde din nou flota cu 15 vehicule prin Rabla Clasic

Șoferii de mașini electrice vor stații publice de încărcare. Câte sunt în România?

 

 

Adaugati comentariu