ALD Automotive şi Toyota Craiova au livrat 52 de autovehicule către Casa Noastră

ALD Automotive şi Toyota Craiova au livrat, în cadrul programului Toyota All Inclusive, o flotă de 52 autovehicule către un singur client, fiind cea mai mare comandă de până acum din cadrul acestui parteneriat.flota-casa-noastra-toyota-floteauto

Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis şi Corolla şi au fost furnizate la începutul lunii martie companiei Casa Noastră, care deţine brandul QFort, producătorul sistemelor de ferestre şi uşi.

Alegerea celor doi parteneri, ALD Automotive şi Toyota România, reprezintă o recunoaştere a succesului produsului White Label de leasing operaţional implementat în premieră în România.

ALD Automotive şi Toyota Craiova – Top Serv Motors, sunt cea mai potrivită alegere pentru nevoile noastre. Calitatea serviciilor oferite prin programul Toyota All Inclusive, fiabilitatea autovehiculelor, dar şi consultanţa personalizată ne-au ajutat să identificăm cea mai bună soluţie pentru flota aleasă. Suntem convinşi că acest parteneriat este unul de lungă durată, care ne va aduce beneficii, atât nouă, cât şi celor două companii”, a spus Ștefan Cherciu, acţionar al companiei Casa Noastră.

Toyota All Inclusive este primul produs de leasing operaţional White Label de pe piaţa românească, destinat antreprenorilor locali, ce presupune un pachet complet de servicii în care marca Toyota este implicată ca producător şi retailer prin reţeaua de dealeri autorizaţi Toyota, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operaţional.

Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

De la lansarea produsului Toyota All Inclusive au fost livrate atât modele de volum, precum Corolla şi Aygo, cât şi autovehicule premium ca Rav 4, Land Cruiser sau Lexus. Mai mult, au fost livrate şi autovehicule hibrid Toyota şi Lexus.

Toyota All Inclusive a fost lansat în iunie 2015 şi a fost foarte bine primit de către piaţă. Produsul este potrivit atât IMM-urilor şi PFA-urilor care au nevoie de autovehicule noi şi costuri complet predictibile, cât şi companiilor locale cu flote semnificative care doresc un serviciu complet pentru o mobilitate permanentă. Prin contractul de leasing operaţional, clienţii beneficiază de o rată fixă lunară în care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de către service-ul Toyota: mentenanţa autovehiculului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asistenţă non-stop, asigurări complete şi gestionarea daunelor. În plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului, nu mai trebuie să gestioneze vânzarea maşinii.

Livrarea celor 52 de autovehicule s-a făcut de către Toyota Craiova – Top Serv Motors. Relaţia companiei Casa Noastră cu Toyota Craiova durează încă din anul 2005, când, printr-un alt parteneriat, au fost furnizate 175 de autoturisme Toyota – Land Cruiser, Hilux, Avensis, Corolla, Auris şi Yaris producătorului de tâmplărie PVC.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Casa Noastră, proprietar al brandului QFort, este cel mai mare producător naţional de sisteme de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant. Compania a fost înfiinţată în anul 1995, are capital în totalitate românesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionişti şi prin calitatea lucrărilor s-a impus ca punct de referinţă pe piaţa de profil din România. Investiţiile în fabrici au depăşit 30 de milioane de euro până în acest moment. Casa Noastră, producătorul ferestrelor Qfort, a sărit pragul de 1.100 de angajaţi şi trimite la export două treimi din producţie. Pe piaţa din Italia, compania este al doilea furnizor de ferestre şi uşi din PVC, şi primul producător din extern ce activează pe această piaţă, deţinând 10% din cota de piaţă.

Operaţională în oraşul Craiova din anul 2004, Toyota Craiova este reprezentanţa oficială a Toyota România în judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Mehedinţi. Compania oferă servicii de tip 3S (Sales, Service şi Spare Parts) pentru toată gama de modele Toyota.

 

 

Adaugati comentariu