Advertisement
ALD Automotive
Home Finanţare Leasing operaţional ALD Automotive se extinde, prin achiziţii, pe pieţele din Ungaria şi Bulgaria

ALD Automotive se extinde, prin achiziţii, pe pieţele din Ungaria şi Bulgaria

Compania de leasing operaţional full service, ALD Automotive, a ajuns la un acord cu MKB Bank şi Letét pentru achiziţia companiei ungare MKB-Euroleasing Autopark şi a filialei sale bulgare, MKB-Autopark eood.

MKB-Euroleasing Autopark are în administrare 7.700 de vehicule, iar MKB-Autopark eood, alte 1.700 de vehicule, ceea ce însemană că, după preluare, portofoliul de maşini al ALD Automotive va creşte cu 9.400 de vehicule după ce tranzacţia va fi aprobată de autorităţile locale.

Se preconizează că operţiunea va fi finalizată până la jumătatea acestui an.

Compania de leasing operaţional este prezentă pe piaţa ungară de 10 ani, având în administrare 6.000 de vehicule pentru un portofoliu de 500 de clienţi. Pe piaţa bulgară, ALD Automotive a pătruns de puţină vreme, într-un an şi jumătate reuşind să gestioneze o flotă de 2.200 de veicule în numele a 85 de clienţi.

ALD Automotive este prezentă de 10 ani şi pe piaţa din Romînia,la finalul lunii septemrbie 2015 având o cotă de piaţă de 17%, o flotă auto de 8.864 vehicule şi un portofoliu de 320 de clienţi.

ALD Automotive s-a concentrat pe introducerea aplicaţiilor mobile şi a platformelor online ca suport pentru clienţii săi. Astfel, au fost create ALD Mobile, o aplicaţie ce permite contactarea şi geolocalizarea furnizorilor, ALD Net o aplicatie de raportare online, disponibilă 24/7 managerilor de flote auto, care oferă analize în timp real pentru întreaga flota gestionată, şi ALD Carselector, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a configura, compara şi selecta maşina dintr-o bază de date de peste 4 700 de autovehicule multi-brand. În plus, clienţii companiei au fost primii care au beneficiat de o aplicaţie de call-center cu conectare la Internet, Visual IVR.

ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...