ALD Automotive lansează în România noua soluţie My ALD

ALD Automotive, companie de top pe piaţa de leasing operaţional, lansează în România noua soluţie mobilă şi web My ALD, care cuprinde aplicaţia dedicată utilizatorilor autovehiculelor şi portalul dedicat managerilor de flotă.ald-automotive

Cu noua aplicaţie, utilizatorii autovehiculelor îşi pot actualiza kilometrajul şi pot accesa date personalizate, precum detalii despre contractul de leasing operaţional şi autovehiculul pe care îl conduc, istoricul serviciilor de mentenanţă şi consumul de combustibil, dacă au acest serviciu contractat.

În plus, prin intermediul aplicaţiei My ALD, utilizatorii pot găsi rapid o parcare sau o staţie de alimentare din apropiere şi pot identifica pe hartă furnizorii de servicii în funcţie de marca maşinii conduse, pe care îi pot apela direct din aplicaţie. Autovehiculele ALD Automotive au toate reparaţiile realizate în service-uri de marcă şi cu piese originale.

Noul portal web My ALD le oferă managerilor de flotă o soluţie flexibilă pentru gestionarea eficientă a parcurilor auto. Aceştia au acces în timp real la toate datele despre flota pe care o administrează, de la utilizatorii activi şi istoricul acestora, până la contracte, servicii, rapoarte interactive şi analize detaliate. Managerii de flotă pot notifica şi comunica prin intermediul aplicaţiei cu utilizatorii autovehiculelor ALD Automotive.

frederic-bancoTehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienţilor şi impune tendinţe digitale şi în industria de leasing operaţional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât şi al utilizatorilor, care îşi doresc soluţii tot mai simple şi în mişcare şi am lansat noua soluţie My ALD. Aplicaţia va fi apreciată de toţi utilizatorii pentru informaţiile primite în timp real, iar managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid şi mai eficient în noul portal”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

Aplicaţia My ALD poate fi descărcată gratuit din Apple App Store iOS şi Google Play Android.

Noi funcţii sunt în curs de dezvoltare şi vor fi adăugate aplicaţiei şi portalului pentru a oferi beneficii suplimentare utilizatorilor, pentru a le sprijini activitatea curentă în timp ce sunt la volan sau pentru accesarea serviciilor de leasing operaţional oferite de ALD Automotive.

 

 

Adaugati comentariu