Advertisement

ald-automotive-catalin-olteanu-director-comercial-floteauto
Home Finanţare Leasing operaţional ALD Automotive îl numeşte pe Cătălin Olteanu în funcţia de director comercial

ALD Automotive îl numeşte pe Cătălin Olteanu în funcţia de director comercial

Începând cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive, una dintre companiile de top în domeniul leasingului operaţional din România, efectuează o schimbare în echipa de management şi îl numeşte pe Cătălin Olteanu in funcţia de director comercial.

Cătălin Olteanu a preluat noua funcţie începând cu 8 ianuarie 2015, după ce ocupase în trecut poziţia de director comercial adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. Cătălin Olteanu are 7 ani de activitate în cadrul grupului Société Générale, după mai mult de 4 ani petrecuţi în departamentele de Marketing şi Vânzări ale unor companii importante de pe piaţă: GE Money, Citibank şi Raiffeisen Leasing.

Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm şi cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul de vânzări ALD Automotive către un nou nivel de performanţă. Mă bazez pe o echipă foarte bună de consultanţi în vânzări şi având în vedere serviciile excelente oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre activităţile noastre viitoare şi planurile noastre de extindere a portofoliului şi îmbunătăţire a proceselor de vânzare, a declarat Cătălin Olteanu.

ald-automotive-catalin-olteanu-director-comercial-floteauto
Cătălin Olteanu, noul director comercial al ALD Automotive

Experienţa în domeniu şi abilităţile sale sunt esenţiale pentru noile prerogative în structura ALD Automotive. Printre acestea se numără dezvoltarea activităţilor de vânzare a serviciilor companiei, iniţierea şi implementarea proiectelor de colaborare în cadrul grupului, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului şi al resurselor. Identificarea noilor oportunităţi în piaţă şi dezvoltarea unor noi produse sunt alte activităţi care îi vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive.

ALD Automotive este lider pe pieţele de leasing operaţional full service şi management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă şi o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piaţa internaţională, cu poziţii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa şi locul 2 în întreaga lume.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...