Agenția Națională pentru Pescuit va cumpăra 20 de vehicule speciale pentru patrulare. Proiect UE

Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA) a lanst licitația pentru achiziția unui număr de 20 de mașini de teren pentru patrulare, vehiculele urmând să fie dotate cu camere cu termoviziune, cântar cu afișaj electronic și binoclu.
pescuit

Contractul are o valoare estimată de 4,7 milioane de lei și se va derula în cadrul proiectului „Programul de control, inspecție și supraveghere în domeniul pescuitului ale statelor membre UE”.

”Autoutilitarele de teren reprezintă o metodă eficientă și obiectivă de îmbunătățire a mecanismul de control și, totodată, de punere în aplicare a măsurilor tehnice de conservare și, prin urmare, de gestionare eficientă a pescuitului”, au explicat reprezentanții ANPA.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 80%, iar garanția autovehiculelor, de 20%.

Durata contractului este de 8 luni.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au avut o medie a cifrei de afaceri totale pe ultimii 3 ani calendaristici (2017, 2018, 2019) de cel puțin 4,7 milioane de lei și că au livrat autoutilitare în ultimii 3 ani cu o valoare totală (fără TVA) mai mare sau cel puțin egală cu 4,7 milioane de lei.

Potrivit Agenției Naționale pentru Pescuit, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 februarie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Cele 7 completări ale Codului Muncii privind șomajul tehnic

Elon Musk, cel mai bogat om din lume. Cum a îngenunchiat și cea mai mare companie petrolieră din SUA

Anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperit cu gheață, polei sau zăpadă

 

 

Adaugati comentariu