17 ore de trafic îngreunat, pe 30 iulie, în vama Giurgiu – Ruse

Marţi, 30 iulie 2019, în jurul orei 11:00, încep lucrările de remediere a părţii carosabile în vama Giurgiu – Ruse, pe sensul Ruse - Giurgiu, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
drum de intrare în țară

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, lucrările vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt poaspăt așternut și pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore de până la reluarea circulaţiei în zona şantierului.

Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie și sunt suportate de către constructor.

„Precizăm ca ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, statistici care arată ca marţea este cel mai redus trafic în acest punct de frontieră. Spre exemplu, în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu – Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni”, a explicat CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi și drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEŞTE ŞI:

De Crăciun, trecem graniţa, la Borş, pe autostradă?

Test comparativ Hyundai Elantra vs Renault Megane Sedan

La vămile cu Bulgaria s-a introdus controlul maşinii

 

Adaugati comentariu