Zeci de persoane amendate pentru taxe de parcare percepute ilegal în centrul Capitalei

Zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei au fost sancţionate contravenţional, a anunțat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.
taxe de parcare

„Activităţile poliţiştilor locali au la bază un plan de măsuri dispus, la începutul lunii martie, de conducerea DGPLCMB în vederea descurajării şi combaterii fenomenului cerşetoriei şi vizează, mai ales, zona centrală a Capitalei. Aici, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, sub pretextul asigurării unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autovehiculului, pretind ilegal bani de la conducătorii auto”, informează Poliţia Locală a Capitalei

Până în prezent, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 36 de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

Potrivit sursei citate, acţiunile de control ale Poliţiei Locale au caracter permanent şi vizează „descurajarea celor care apelează, în mod repetat, la mila trecătorilor şi a conducătorilor auto, fenomen ce afectează imaginea Capitalei şi creează disconfort cetăţenilor”.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Control în transportul de persoane. Peste 600 de permise de conducere au fost suspendate

CNAIR întreține drumurile din România cu Mercedes-Benz Unimog

A început semnalizarea celor mai vulnerabile puncte din traficul bucureștean

 

 

Adaugati comentariu