Volvo Car Financial Services, un produs de leasing operaţional White Label

Volvo Cars şi ALD Automotive intră în parteneriat şi lansează un produs premium de leasing operaţional White Label, Volvo Car Financial Services, adresat, cu precădere, companiilor mici şi mijlocii şi profesiilor liberale, dar şi companiilor care deţin flote auto extinse şi doresc servicii complete de administrare. Produsul este disponibil la toţi cei 5 dealeri autorizaţi Volvo Cars.
volvo cars

Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este, în continuare, delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

Principalele beneficii aduse clienţilor Volvo Cars de noul produs sunt o mobilitate mai mare, economia de timp şi optimizarea costului total de proprietate (TCO). În plus, aceştia plătesc o singură rată lunară, ce include toate serviciile şi beneficiază de simplitate în administrarea cheltuielilor aferente parcului auto. De asemenea, rata de leasing operaţional este integral deductibilă în condiţiile stipulate de Codul Fiscal.

Gama de servicii ce poate fi oferită prin Volvo Car Financial Services include mentenanţa completă a vehiculului cu piese originale în reţeaua Volvo, livrare şi înmatriculare, vignetă, pachet complet de asigurări, managementul anvelopelor, asistenţă rutieră 24/7, vehicul de înlocuire, serviciul door to door şi card de combustibil.

„Prin includerea în portofoliul Volvo Cars a noului produs de leasing operaţional, în parteneriat cu ALD Automotive, clienţii noştri au la un loc autovehiculul, finanţarea lui şi o gamă completă de servicii. Pentru că Volvo Car Financial Services este un produs extrem de eficient din punctul de vedere al mobilităţii şi economiilor de costuri, ne aşteptăm ca, în primul an de la lansarea soluţiei, o bună parte dintre clienţii noştri să acceseze beneficiile sale”, a declarat Ionuţ Lupu, Director Executiv E.I.T. – Forum Auto, Importator Volvo Cars in România.

„Ne bucurăm de lansarea în România a acestui tip de program împreună cu Volvo, pentru că se aliniază strategiei noastre de a dezvolta produsul de leasing operaţional către companiile locale din toată ţara. Parteneriatul cu Volvo este unul tradiţional la nivelul Grupului ALD Automotive, ce funcţionează de mult timp cu rezultate foarte bune şi în alte ţări. De aceea, ne-am propus implementarea lui şi pe piaţa locală, pentru a oferi clienţilor o soluţie integrată şi extrem de facilă. Aceştia au acum la dispoziţie, într-un one stop shop, un produs premium, în care Volvo este implicat ca producător şi retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operaţional”, spune Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive România.

Soluţia completă de finanţare prin leasing operaţional cu servicii incluse le oferă clienţilor posibilitatea de a avea, cu avans 0%, orice model al constructorului auto, pentru o perioadă cuprinsă între 12 luni şi 57 luni.

 

 

Adaugati comentariu