Advertisement

Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR floteauto.ro
Home Piaţa auto Autoturisme Video: viitoarele Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR pe Nurburgring

Video: viitoarele Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR pe Nurburgring

Două dintre cele mai așteptate versiuni sportive ale anului, Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR sunt intens testate pe Nurburgring, așa cum se vede în cele două clipuri de mai jos. La ce să ne așteptăm?

Primul model de care ne ocupăm este Kia Stinger GT, care testează de zor versiunea cu facelift atât pe șosea, cât și pe ”iadul verde”. Așadar nu vă așteptați la schimbări dramatice față de actuala versiune, pentru că este doar un retuș și nu o generație complet nouă.

Și, că tot veni vorba, conform site-ului coreean The Korean Car Blog este posibil ca a doua generație Stinger să fie scoasă din planurile Kia, din cauza vânzărilor slabe. Noi am completa că ar putea fi, mai degrabă, înlocuită de un model 100% electric, de gabarit asemănător, realizat pe noua platformă E-GMP dedicată EV-urilor.

 

Probabil că nu vor exista schimbări sub capota versiunii de top, de aceea vă puteți aștepta la același motor V6 de 3,3 litri cu 370 CP și 510 Nm. În schimb, v-ați putea aștepta la redesenarea blocurilor optice și ale barelor de protecție, la jante noi și la un display central mai mare (după modelul lui Picanto facelift), probabil de 10,25 inci. Vom afla totul cu certitudine peste 2-3 luni, la prezentarea oficială, sau chiar înainte, din fotografii spion.

 

Al doilea model testat este VW Golf GTI TCR, situat în gama compactei germane deasupra recent prezentatului Golf GTI. Bare de protecție redesenare, frâne modificate, eleron mai amplu și alte evacuări par să-l diferențieze optic și funcțional de sora mai potolită. A, și puterea mai mare, firește: 300 CP față de cei 245 ai lui GTI, obținuți din același motor de 2.0 litri. Se va putea și mai bine: Golf R se presupune că va dezvolta 333 CP pe care îi va pune la șosea printr-un sistem de tracțiune integrală.

Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR floteauto.ro

Kia Stinger GT și VW Golf GTI TCR sunt doar două dintre modelele camuflate care sunt actualmente testate pe Nurburgring. Pe lângă acestea, BMW testează viitoarele M440i și M4 Coupe.

via motor1

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...