Kia Picanto facelift 2021 – primele impresii vin din Coreea

Versiunea pentru piața coreeană a micuței Kia Picanto facelift și-a arătat fața. Modelul împrospătat își accentuează latura de mașinuță lifestyle.
2021 Kia Picanto facelift floteauto.ro

Kia Picanto facelift a intrat în testările pe șosea în luna ianuarie, când a și fost surprinsă deghizată în fotografii spion. Acum a sosit timpul ca modelul să fie prezentat presei. În primă instanță, celei de casă, apoi presei internaționale.

Așa că, doamnelor, domnilor, aceasta este Kia Picanto facelift! În zona frontală, noua grilă Tiger Nose pătrunde acum în blocurile optice cu lumini de zi în forma a patru lamele, o reinterpretare a semnăturii luminoase Ice Cube. De asemenea, bara de protecție a fost reproiectată, cu un aspect mai agresiv și proiectoare de ceață integrate în rame cromate.

2021 Kia Picanto facelift floteauto.ro

Un set retușat de jante pe 16 inci ne conduce în spate, unde bara de protecție integrează un difuzor de aer cu ramă cromată și cu evacuări false.

Kia Picanto facelift – interior, motorizări și prețuri

Habitaclul a fost, de asemenea, retușat și a primit un nou sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inci și funcție Bluetooth Multi Connection, care permite mai multor dispozitive să se conecteze simultan la acesta. Între cadranele de bord a apărut un ecran de 4,4 inci. Actualul model poate fi comandat cu sistem multimedia de până la 7 inci.

2021 Kia Picanto facelift floteauto.ro

Pentru piața din Coreea de Sud este disponibilă o singură motorizare, pe care o regăsim și în oferta versiunii pre-facelift din România: cea de 1.0 litru, aspirat, care, însă, produce 76 CP (față de 67 CP la versiunea pre-facelift de la noi). Totuși, ne așteptăm ca în România să se păstreze inclusiv versiunile superioare, 1.2 aspirat și 1.0 T-GDI, ambele pe benzină.

2021 Kia Picanto facelift floteauto.ro

Nicio variantă electrică sau electrificată nu a fost anunțată, drept urmare ne așteptăm ca aceasta să apară abia pe generația viitoare, mai ales că fiecare model Kia care va fi lansat de-acum înainte va avea câte o versiune electrificată.

Prețul de la care pornește în România actuala versiune pre-facelift Kia Picanto este de 11.365 euro cu TVA, respectiv 10.011 euro prin programul Rabla.

 

 

Adaugati comentariu