Advertisement

Tesal Model 3 distrusă
Home Piaţa auto Autoturisme Video – Cât costă o Tesla Model 3 distrusă?

Video – Cât costă o Tesla Model 3 distrusă?

Ți-ai dorit vreodată o Tesla Model 3 cabrio? Acum e șansa ta, mai ales că un astfel de exemplar costă 14.100 euro pe ebay! Un mic amănunt: e o Tesla Model 3 distrusă, dar funcțională.Povestea pe scurt: mașina a fost răsturnată și nu a rămas nimic intact din exteriorul acesteia. De fapt, a fost chiar și mai distrusă, numai că proprietarul s-a apucat să-i schimbe suspensia și ambele punți. Doar că n-o s-o primești cu roțile din clip, ci cu cele originale. Clar, n-o să pornești chiar de la zero procesul de restaurare.

Video cu un Gemballa Porsche Carrera GT făcut ZOB!

Ce-i drept, acum primești doar un skateboard electric gigantic, dar îți dai seama ce potențial are acesta pentru un proiect realizat pe vreme de Covid-19? Sau poate crezi că nu se va prelungi starea de urgență încă două luni, cât ar dura transportul din Canada în România, plus încă niște luni necesare muncii de restaurare? Om vedea…

Tesal Model 3 distrusă

Până una-alta, bid-urile au ajuns rapid la 14.100 dolari americani, dar rezerva este de 15.000 USD, așa că încă poți să pariezi. Mașina se încarcă fără probleme, merge pe roțile ei (și accelerează chiar repede, după cum se vede în clip) și, deși bateria are un dent, proprietarul susține că este 100% în parametri.

Proprietarul evaluează piesele la următoarele valori: 7.500 USD bateria, 9.000 USD motorul de pe spate cu tot cu cadru, 3.500 USD motorul de pe puntea față, deci a cumpăra întreaga mașină pare a fi o afacere bună.

Camera de bord Nextbase înregistrează incidentele din trafic

Tesal Model 3 distrusă

Mai ales că este versiunea de top, Long Range Performance, care are un preț de peste 60.000 de euro în Europa. Acclelerația 0-100 km/h durează 3,4 secunde, iar autonomia WLTP declarată este de 530 km. Bateria are o capacitate brută de 75 kWh (dintre care 72,5 hWh utilizabili) și alimentează două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, roralizând 585 CP și 750 Nm.

 

 

Dacă ești dispus să plătești cei 15.000 USD pe ea, trebuie să adaugi și prețul transportului de aproape 10.000 USD, și astfel te alegi cu o Tesla Model 3 distrusă, dar funcțională, la 25.000 USD.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...

Autoturisme

Ce înseamnă cu adevărat un SUV? Află caracteristicile acestei clase

SUV este acronimul de la Sport Utility Vehicle și este o clasă...