Un Vito-taxi pentru Londra

Mercedes-Benz a lansat noul Vito Taxi în Londra. Vehiculul garantează un nivel ridicat de rafinament și spațiu, atât pentru șofer cât și, mai ales, pentru cei șase pasageri ai săi. 

Englezii sunt renumiți pentru taxiurile lor clasice, cu același aspect de mai bine de jumătate de secol. Ei bine, s-au mai găsit diverse mărci care să spargă monotonia aspectului „London Cab” dar principalul ingredient care le-a lipsit a fost confortul oferit. Nu vorbim neapărat despre limuzine ci despre mașini în care pasagerii să intre fără să se aplece până la pământ sau, dacă vor să meargă patru persoane, să nu stea îngrămădite pe o banchetă.

Mercedes-Benz a propus, de curând, noul său model Vito. Acesta are spațiu interior suficient, în ciuda unor dimensiuni exterioare mai apropiate de o clasă compactă decât de o limuzină. Vito Taxi poate acomoda șase persoane în habitaclu, iar accesul se poate face lejer pe generoasele uși laterale culisante.

Motorizarea este asigurată de un propulsor de 2.2 litri ce dezvoltă 136 CP iar transmisia este asigurată de o cutie de viteze 7 G-Tronic. Din 2008, de când Vito Taxi și-a făcut apariția, s-au livrat deja câteva mii de modele. Noua generație vine însă cu toate avantajele tehnologice care l-ar putea propulsa în topul preferințelor proprietarilor de taxiuri din Londra. Intervalul de service de 40.000 km și serviciul de asistență rutieră MobiloVan pe trei ani sunt argumente serioase pentru achiziția mașinii.

Adaugati comentariu