Ştefan Ioniţă, director provizoriu la CNAIR

Ministerul Transporturilor a anunţat că Ştefan Ioniţă va conduce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii.
ministerul-transporturilor

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat, astăzi, 13.01.2017, pe Ştefan Ioniţă ca director provizoriu al companiei. El va ocupa această funcţie până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii, prevăzută de Ordonanţa de Guvern 109/2011. Adunarea Generală a Acţionarilor a luat act de decizia CA„, precizează Ministerul Transporturilor.

Noul şef al CNAIR are 38 de ani şi a condus, din 2014 până în prezent, Direcţia Tehnică şi Calitate a CNAIR. Între 2004 şi 2014, a ocupat mai multe funcţii în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică). Este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri şi a Masteratului „Maşini şi Sisteme de Producţie” din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Fostul şef al companiei de drumuri, Cătălin Homor, a fost recent revocat din funcţie, din cauză că s-au constatat deficienţe de gestionare a activităţilor companiei din ultima perioadă.

Adaugati comentariu