Un BMW și un Mercedes înghițite de aceeași groapă

În Riga, capitala Letoniei, un BMW și un Mercedes au căzut victime aceleiași găuri căscate într-o șosea. Nu, nu este un banc, nici o frăție suspectă între cele două mărci concurente.Un BMW și un Mercedes înghițite de aceeași groapă floteauto.ro

Imaginează-ți că te plimbi liniștit cu mașina pe o străduță pavată din centrul orașului și că admiri magazinele aflate în apropiere. Apoi, din senin, dezastrul lovește: botul mașinii cade în gol, iar următorul lucru pe care îl vezi este… chiar șoseaua pavată pe care circulai mai devreme.

Un BMW și un Mercedes înghițite de aceeași groapă floteauto.ro

Fără posibilitatea de a evita accidentul, fără a înțelege ce ”te-a lovit” sau unde ai greșit. Fix asta a pățit șoferul unui BMW Seria 3 Touring, care s-a trezit înghițit de pământ. Pentru cei care cunosc orașul Riva, groapa s-a căscat pe strada Gertrudes, și, pe lângă BMW-ul înghițit, încă o mașină (Mercedes-Benz) a fost afectată (conform poliției din Letonia). Ce-i drept, aceasta nu apare în fotografii, iar site-ul Baltic News Network scrie că acesta a putut ieși singur din groapă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 


Cedarea infrastructurii a fost cauzată de testele de rezistență la presiune ale rețelei de termoficare, în cursul zilei de vineri, 5 iunie.

”În timpul testelor, rețeaua a fost supusă unui stres suplimentar, cu apă caldă sub presiune, și a cedat într-un punct. Aceasta era funcțională încă din 1963 și a fost folosită continuu de atunci la parametri ridicați” a declarat reprezentanta companiei de termoficare AS Rigas Siltums, Linda Rence.

Mai bine un BMW și un Mercedes decât întreaga populație!

Aceasta a mai spus că e bine că incidentul a survenit în timpul testelor realizate vara și nu în timpul iernii, când ar fi afectat furnizarea apei pentru încălzirea locuinței. Să-i spună asta și șoferului BMW-ului înghițit de pământ. Bine măcar că AS Rigas Siltums va acoperi integral costurile pagubelor, inclusiv ale BMW-ului de la demisol.

În final, ne bucurăm că n-am asistat la un scenariu cu victime, ci doar cu pagube materiale.

sursa informației și fotografiilor: Baltic News Network

Adaugati comentariu