Video: 50 de mașini lovite într-un accident în lanț pe autostradă

Asta se întâmplă când ninge în aprilie: se produce un accident în lanț, chiar și în condițiile în care mulți dintre șoferi stau acasă, așa cum o arată clipul de mai jos.
RCA

Gheață în toiul primăverii: 14 oameni au ajuns la spital și 50 de mașini au fost avariate în urma unei coliziuni în lanț produsă pe una dintre autostrăzile din vecinătatea orașului Chicago. Chiar dacă și în Statele Unite este declarată stare de urgență și chiar dacă accidentul s-a produs la ora 5 dimineața, repercusiunile au fost grave. Pe lângă cei internați, încă 32 de persoane cu răni mai mici au fost tratați la locul accidentului.

 

De vină a fost gheața de pe carosabil, care, combinată cu întunericul, a afectat reacțiile șoferilor și manevrabilitatea vehiculelor. Toate benzile de pe sensul respectiv au foat închise circulației pentru câteva ore.

Oficialii americani avertizează că se mai pot produce astfel de accidente în zilele următoare. Doar ieri, în zona Chicago au mai fost raportate alte 80 de accidente cauzate de șoselele înghețate.

Acest accident în lanț afectează Statele Unite la o săptămână după ce un lot de 3.500 de mașini a ars într-un incendiu violent de lângă aeroportul din Florida. În urma acestuia nu s-au înregistrat victime. (foto)

Incendiu flotă auto 3500 mașini arse accident în lanț.

 

 

Adaugati comentariu