Ultimatum pentru constructorul VO Tecuci

Reprezentantul Asocierii care ar trebui să construiască Varianta Ocolitoare (VO) Tecuci, Andreea Chiruli, a fost avertizat de către CNAIR că îi va fi reziliat contractul dacă până în data de 20 mai nu se mobilizează pe şantier.
piaţa leasing operaţional

Acestuia i s-a adus la cunoştinţă că rezilierea contractului semnat cu CNAIR S.A., va atrage după sine reţinerea garanţiei de bună execuţie şi emiterea unui certificat negativ, ceea ce nu îi va mai permite acestui Antreprenor să participe timp de trei ani la licitaţii publice în România.

Întâlnirea cu reprezentantul Asocierii SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL – Aleandri SPA- Pasquale ALO SRL a avut loc la sediul central a CNAIR, după ce, în urma unor verificări inopinate în şantier, s-a constatat lipsa totală a utilajelor şi a muncitorilor.

La discuţii a participat şi senatorul Daniel Butunoiu, şeful Comisiei pentru transporturi.

Contractul pentru construcţia VO Tecuci a fost semnat cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL – Aleandri SPA – Pasquale ALO SRL, în data de 11 mai 2015, pentru suma de 51,6 milioane lei, fără TVA.

„Antreprenorul a primit amplasamentul în luna august 2015 şi ar fi trebuit să finalizeze lucrările în termen de 12 luni. După mai multe prelungiri de termen, solicitate de constructor din diverse motive, stadiul lucrărilor la ora actuală a ajuns la doar 55%, în condiţiile în care au efectuat toate plăţile pentru lucrările executate”, arată CNAIR.

 

CITEŞTE ŞI:

Minivacanţa de Paşti. 3 modalităţi de plată pentru podurile peste Dunăre

Ajutoare investiţionale pentru companii din industria auto

Noile Renault Trafic și Master: caracteristicile esențiale

 

Adaugati comentariu