Trei oferte pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a DN 3

Trei oferte au fost depuse în vederea elaborării studiului de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a DN 3, între oraşul Pantelimon şi intersecţia cu drumul judeţean DJ 301B, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.DN 3

Ofertele pentru proiectarea lărgirii DN 3 au fost depuse de Like Consulting, Asocierea Total Business Land (lider de asociere) – Prospect Drill SRL şi TQM Management.

Proiectantul care va câştiga acest contract va avea la dispoziţie 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Expertizei Tehnice.

Valoarea estimată a procedurii este de 806.160 lei (fără TVA), iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Potrivit anunțului de participare la licitație publicat în SEAP de către CNAIR, criteriul de atribuire a contractului este bun cel mai bun raport calitate – preț, în care componenta financiară are o pondere de 70%, experienţa deţinută de managerul de proiect, de 15%, iar planificarea adecvată a resurselor tehnice şi umane în corelare cu specificul şi complexitatea activităţilor desfăşurate în cadrul contractului, tot de 15%.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Şoferii prudenţi îşi vor păstra bonificaţia bonus-malus timp de 3 ani, chiar dacă îşi schimbă maşina. Proiect

De la 1 iunie, nu mai pot fi încheiate asigurări Carte Verde pentru Belarus și Federația Rusă

 

 

 

Adaugati comentariu