Transelectrica își reînnoiește flota cu 20 de autoturisme 4×4, prin programul Rabla Clasic

Compania Națională de Transport a Energiei Electrice ”Transelectrica” se pregătește să-și reînnoiască flota cu 20 de autoturisme 4x4 noi, pentru reducerea nivelului de poluare a mediului.
Transelectrica

”Înlocuirea autovehiculelor vechi cu unele moderne se va face în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 324/2020 privind aprobarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020 – 2024, prin care casarea unui autovehicul mai vechi de 8 ani este recompensată cu o primă în valoare de 6.000 lei, la care se poate adăuga un bonus de 1.500 lei, pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puţin 15 ani de la data fabricaţiei şi care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară în momentul achiziționării unui autovehicul nou”, a explicat Transelectrica.

Potrivit companiei, cele 20 de autovehicule care vor fi casate au o vechime de peste 8 ani de la data fabricației.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1,9 milioane de lei fără TVA, iar achiziția nu este împărțită în loturi, semn că Transelectrica intenționează să cumpere vehiculele de la același furnizor.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, iar garanția autovehiculelor, de 10%.

Garanția de participare are o valoare de 15.000 de lei, în timp ce cuantumul garanției de bună execuție reprezintă 10% din prețul contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 ianuarie 2023.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Kangoo E-Tech Electric. ”Combispace” conectat la priză

Impactul plafonării petrolului rusesc. Analiză XTB România

 

 

Adaugati comentariu