Linia de tramvai 41 din Capitală va fi suspendată în perioada 30 septembrie – 6 octombrie

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30 septembrie - 6 octombrie pentru finalizarea unor lucrări la calea de rulare, iar pentru preluarea călătorilor va fi înfiinţată linia navetă de autobuz 641, a anunţat Societatea de Transport București (STB).tramvai 41

Suspendarea traficului pe linia de tramvai 41 va intra în vigoare pe 30 septembrie, la ora 21:00, şi va fi valabilă până pe 6 octombrie, la ora 4:00.

Întreruperea circulaţiei pe această linie va avea loc pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecţia străzii Braşov cu Piaţa Drumul Taberei.

Lucrările sunt executate de către Metrorex, urmare a proiectului întocmit de către STB S.A. Cu această ocazie, se vor reface și cele două refugii de tramvai care vor fi, de la data punerii în funcțiune, cu accesibilitate sporită.

Pentru preluarea călătorilor, STB va înfiinţa liniei navetă de autobuz 641, care va funcţiona între „Piaţa Presei” şi „Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov şi Bd. Ghencea.

Pe tronsonul cuprins între Piața Montreal şi Bd. Ion Mihalache, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor şi vor efectua stații la peroanele de tramvai.

Autobuzele vor purta inscripţia “641: Piaţa Presei-Lujerului-Ghencea”.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cei mai buni meseriași din service-urile din toată țara se bat pentru titlul de MECANICUL ANULUI 2022!

Traficul de colete a crescut cu 13% în 2021, până la 218 milioane de trimiteri. Raport ANCOM

 

 

 

Adaugati comentariu