Advertisement
Home Administrare flote Clienții DKV pot alimenta în cea mai extinsă rețea de benzinării din localități și de pe rutele esențiale de tranzit din România, indiferent de marcă

Clienții DKV pot alimenta în cea mai extinsă rețea de benzinării din localități și de pe rutele esențiale de tranzit din România, indiferent de marcă

DKV Mobility anunță că începând cu septembrie cardurile DKV sunt acceptate în peste 1.000 de stații de servicii din toată țara.

Clienții pot alimenta și achiziționa produse și servicii conexe în benzinăriile OMV, Petrom, MOL, Rompetrol și Rompetrol Partener, Socar, Lukoil, Gazprom și altele.

„Odată cu atingerea acestui număr de referință ne consolidăm poziția în România, cardurile DKV fiind acceptate în toate stațiile de servicii importante pentru transportatorii interni și internaționali precum și pentru operatorii de flote. Clienții noștri au mobilitate rutieră maximă indiferent unde au nevoie să ajungă în România, non-stop. De asemenea, posesorii Fleet Card pot beneficia de stațiile de alimentare cu cele mai bune prețuri din zonă precum și de birocrație redusă”, spune Cătălin Constantinescu Director General DKV Mobility pentru România.

Rețeaua de stații de carburanți DKV Mobility a crescut constant în România, obiectivul fiind de a acoperi toate rutele relevante pentru transportatori (autostrăzi, drumuri europene și naționale) dar și localitățile pentru a le oferi soluții de mobilitate eficiente și companiilor care folosesc flote intra și interurban. Pe lângă acoperirea extinsă în România, posesorii cardurilor de carburanți DKV pot alimenta convenabil în aproximativ 67.000 de benzinării din toată Europa, reducându-și astfel costurile cu combustibilii și bonurile mulțumită centralizării tuturor alimentărilor și chelutielilor acoperite de card pe o singură factură.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

FLOTE AUTO
Administrare flote

10 ani de FLOTE AUTO. Număr aniversar în luna noiembrie 2023

Luna noiembrie 2023 a marcat aniversarea a 10 ani de la apariţia...

vehiculele electrice
Administrare flote

4 sfaturi pentru a conduce vehiculele electrice pe timp de iarnă

Temperaturile mai scăzute afectează vehiculele electrice, dar, ținând cont de recomandările specialiștilor...

Lukoil
Carburanţi

Benzinăria Lukoil de la Ciolpani a fost închisă temporar. ANPC ar fi descoperit ”furt” la pompă

Protecția Consumatorilor a amendat cu 55.000 de lei compania petrolieră Lukoil pentru...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, octombrie 2023

A apărut numărul 94 al revistei FLOTE AUTO, octombrie 2023, cu un...