Advertisement

DKV fleet card floteauto.ro
Home Administrare flote Monitorizare și aplicații DKV Fleet Card a fost lansat în România

DKV Fleet Card a fost lansat în România

DKV Fleet Card este un produs destinat companiilor cu flote auto cu MTMA mai mică de 3,5 tone. Acest nou card le oferă clienților toate beneficiile oferite de celebrul DKV Card, și beneficiază de comision de administrare zero la prima comandă.

Cel mai mare funizor de servicii de mobilitate din Europa, DKV Euro Service, a lansat pe piața din România un nou produs menit să faciliteze administrarea eficientă a flotelor de vehicule de până la 3,5 tone. Acesta se numește DKV Fleet Card și se adresează atât flotelor de autoturisme, cât și celor de vehicule comerciale.

Noul produs le permite utilizatorilor să alimenteze cu combustibil – atenție – la tarife preferențiale, fără a achita numerar, și să plătească taxe și alte servicii adiționale. Aceștia pot folosi noul card în peste 880 de puncte, inclusiv Lukoil, OMV, Petrom, MOL, Rompetrol Partener, Socar și Gazprom.

➡ Totul despre DKV Box Europe! 💡

De asemenea, noul card poate fi folosit și în afara țării, în peste 60.000 de puncte de pe teritoriul Europei, nu numai pentru serviciile menționate mai sus, ci și pentru alte servicii, precum spălarea autovehiculelor, parcarea, repararea acestora, etc.

Siguranța DKV Fleet Card

Un cod PIN securizează tranzacțiile, în timp ce platforma DKV permite în orice moment activarea, dezactivarea, blocarea, comanda și raportarea diverselor situații legate de card în orice moment.

Catalin Constantinescu DKV Fleet Card floteauto.ro

”Sunt bucuros că începând de azi, prin DKV Fleet Card, le putem oferi operatorilor de flote din România beneficii extinse, pentru a-și gestiona mai eficient autoturismele și/sau autoutilitarele. DKV Fleet Card înseamnă mai mult decât avantajele operațiunilor fără numerar și ale controlului deplin al serviciilor de alimentare și auxiliare, asigură și consultanță prin intermediul specialiștilor DKV România care vin cu experiența crescută în administrarea flotelor. DKV Fleet Card ne va ajuta să ne consolidăm în continuare cota de piață care a crescut în 2020 pe fondul livrărilor dispozitivului DKV BOX EUROPE în România care asigură decontarea taxelor de drum în șapte țări europene importante”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România.

Și nu trebuie să deții o flotă mare de vehicule pentru a beneficia de card: acesta poate fi achiziționat inclusiv de către companiile care dețin un singur vehicul! Poți comanda cardul de aici.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Monitorizare și aplicații

Jocurile de cazino întâlnesc literatura

De la romanele clasice până la cele mai recente opere contemporane, cărțile...

ADAS
Monitorizare și aplicații

Beneficiile ADAS pentru managementul flotei

Adoptarea pe scară largă a vehiculelor cu sisteme avansate de asistență pentru...

SafeFleet
Monitorizare și aplicații

SafeFleet a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 24 mil. lei în 2023, în creștere cu 13%

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a...