Traficul rutier pe Centura Bucureşti va fi deviat, temporar, pe parcursul nopții

În intervalul 4 - 8 mai, între orele 22:00 - 05:00, traficul rutier pe Centura Bucureşti, pe sectorul cuprins între intersecţia DNCB cu DN 5 şi DNCB cu Şoseaua Olteniţei, va fi deviat pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Centura Bucureşti

Drept urmare, traficul va fi deviat pe următoarea rută ocolitoare: Şoseaua Giurgiului – Strada Luica – Strada Turnu Măgurele – Str. Gen. Ion Igriceanu – Şoseaua Olteniţei.

CNAIR precizează că luni, 2 mai, antreprenorul de la Pasajul Berceni va monta în şantier restul tablierului metalic aferent finalizării construcţiei acestui pasaj. Lucrările care vor fi executate în zilele de luni şi marţi nu vor impune instituirea de restricţii de trafic.

Contractul pentru realizarea pasajului pe Centura Bucureşti, ce include şi dublarea șoselei pe aproximativ 2,5 kilometri, a fost acordat asocierii Trameco-Vahostav-Erbașu pentru 146 milioane lei. Autorizaţia de construire a pasajului Berceni a fost semnată la data de 12 iunie 2020, iar 5 zile mai târziu am emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 23 iunie 2020.

Pasajul de la Berceni va fi al doilea pasaj de tip giratoriu suspendat care va fi finalizat pe Centura Capitalei după cel de la Domneşti.

 

CITEȘTE ȘI:

Euro NCAP. Cele mai sigure mașini în 2021

Feribot pentru pasageri și vehicule la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse

 

 

Adaugati comentariu