Advertisement

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus floteauto
Home Piaţa auto Autoturisme Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus

Dacă tot ți-ai cumpărat un RAV4, fă-i un cadou frumos și dă-i o față mai agresivă. Compania japoneză Albermo a realizat un pachet de elemente exterioare menit să sperie pietonii: așa arată Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus!

Toyota RAV4 a avut un succes uriaș anul trecut: nu mai puțin de 91.800 de unități au fost vândute pe bătrânul continent. Drept urmare, exemplarele care circulă  pe străzi au devenit prezențe relativ comune, iar fapt care se accentuează pe măsura trecerii timpului.

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus floteauto

Nici nu ne miră succesul SUV-ului: aflat la granița dintre segmentele compact și mediu, acesta are un preț de pornire de numai 27.730 euro (TVA inclus), în condițiile în care versiunea hibrid pornește de la 32.409 euro cu TVA. Totuși, după ce i-ai pus toate opțiunile posibile, și ai adus-o la 42.567 euro cu TVA, mai rămâne să-i faci un cadou: un kit exterior care s-o scoată în evidență.

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus floteauto

Citește testul cu Toyota Rav4 Hybrid!

Compania japoneză numită Albermo a proiectat un kit care o înzestrează pe japoneză cu aspect de italiancă: Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus arată spectaculos! Prețul total al kitului reprezintă echivalentul a 2.000 de euro.

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus floteauto

Poți să-l cumperi și pe bucăți: spoilerul față costă 1.190 euro, însă dacă în locul grilelor laterale standard alegi grilă fagure și optezi inclusiv pentru lumini de zi integrate în bara față, plătești extra 70 de euro. Bara de protecție spate costă 673 euro, iar protecțiile de sub uși adaugă 138 de euro.

Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus floteauto

Vezi aici testul video cu Lamborghini Urus!

Merită? Păi, dacă vrei cu tot dinadinsul o aromă de 200.000 + euro, atunci ai putea apela la acestă conversie. Însă înainte de a te grăbi s-o comanzi, trebuie să știi că prețurile sunt pentru elementele nevopsite, deci vei mai plăti în plus și pentru a le aduce la culoarea caroseriei. În plus, cu toți senzorii sistemului Toyota Safety Sense, trebuie căutate recenzii serioase înainte de a cumpăra un astfel de kit.

via caesar

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...