Advertisement

Ford Puma ST floteauto
Home Piaţa auto Autoturisme Acesta este Ford Puma ST!

Acesta este Ford Puma ST!

Viitorul Ford Puma ST a apărut într-un teaser al reprezentanței Ford UK. Iată-l!

Nu trebuie să așteptăm mult până când Ford va prezenta versiunea ”cu mușchi” a românului Puma. Aceasta va veni pe piață în cursul acestui an și va fi în esență un hot hatch cu garda la sol mărită.

Înșiruirea de imagini din clipurile postate pe Twitter de către Ford UK ne relevă, de fapt, întregul exterior al viitorului hot-crossover. Trebuie doar să ai răbdare și să urmărești toate clipurile, apoi să compui imaginea. În esență, principalele diferențe exterioare față de ST Line sunt date de bara de protecție din față cu prize de aer cu design interior diferit, sub care se află o ”buză” proeminentă și de jantele cu design agresiv. Eleronul de pe hayon este mai amplu profilat, în timp ce evacuarea va avea două ieșiri. De fapt, diferențele față de actualul Puma ST-Line X sunt sesizabile, dar nu spectaculoase.

Ford Puma a fost rechemat în service!

La interior își vor face apariția o pereche de scaune Recaro tapițate parțial cu piele și sigla ST pe volan și pe spătarele scaunelor. În mod sigur suspensia a fost reglată mai tare pentru a suplini performanțele crescute. Mai interesant este să aflăm ce propulsor lucrează sub capotă.

Ford nu ne dă alte indicii în afară de sound-ul agresiv al eșapamentului, care amintește de cel al noii Fiesta ST. Dacă e așa, atunci ne putem aștepta ca Ford Puma ST să aibă același propulsor de 1.5 litri turbo, cu 3 cilindri, capabil să dezvolte 200 CP și 290 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte. Tracțiunea va rămâne pe puntea față, ca la toate modelele Puma.

Ford va ajunge la pierderi uriașe în primul trimestru

Ar trebui să ne așteptăm la o accelerație 0-100 km/h în aproximativ 7,5 secunde și la un preț care să depășească 30.000 de euro în varianta de bază. Sunt doar estimări. Valorile reale le vom afla peste puțin timp, când Ford va prezenta oficial noua versiune de top.

via Motor1

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...