Advertisement

Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino floteauto.ro
Home Piaţa auto Autoturisme Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino

Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino

Și cu priză la fete, și cu sufletu-n Rai: asta îți propune tunerul japonez Albermo, care montează un kit ”cu cornițe” pe un model eminamente ecologic. Aceasta este Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino!

Scriam acum câteva luni despre Toyota RAV4 cu kit de Lamborghini Urus, opera aceleiași companii japoneze, care și-a propus să picure un strop din agresivitatea modelelor italiene peste gama Toyota. RAV4 poate fi ”gătită” cu bare de protecție față-spate și protecții laterale inspirare de super-SUV-ul italian.

Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino floteauto.ro

Ei bine, epopeea continuă cu al doilea model ”italian style”: Prius primește un kit exterior care ”sare gardul” de la Lambo la Ferrari și aduce cu sine trăsăturile modelului Portofino. Aflăm, de pe pagina producătorului nipon, că bara față costă 874 euro, iar cea spate 631 euro. Ce-i drept – ambele vin nevopsite, iar montarea lor ”poate duce la pierderea garanției acordate de producător”. Bine, bine, dar cine mai are Toyota Portofino în afară de tine?

Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino floteauto.ro

În orice caz, cu două bare nu se face primăvară, deci vei mai avea nevoie de niște jante supradimensionate și de stickerele în culorile Italiei pentru a deveni un ”italiano vero”. Iar emblemele Albermo, cu un Road Runner stilizat pentru a semăna cu logo-urile Ferrari și Lambo (după caz) fac toți banii!

Toyota Prius cu kit Ferrari: prețul total

Dacă, însă, vrei să renunți la confort în favoarea agresivității, poți cumpăra cumpăra de la Albermo un Prius nou-nouț, cu bare și stickere montate, și cu jante Volk racing și suspensie sport coborâtă, la un preț total ce pornește de la echivalentul a 28.000 euro în Japonia, în condițiile în care Prius pornește de la echivalentul a 21.122 euro. Adică sub 7.000 de euro diferență pentru kit complet montat pe mașină.

Toyota Prius cu kit de Ferrari Portofino floteauto.ro

 

➡ Citește aici testul cu Prius plug-in hybrid! 💡

Și, dacă tot suntem la Prius, mai aprindem un fitil: publicația japoneză Spyder7 a publicat un articol în care susține că viitoarea generație Prius va avea un aspect asemănător cu al conceptului LQ. Iar noi am învățat de-a lungul timpului că în presa japoneză nu iese fum fără foc. Drept urmare, priviți fotografia de mai jos și imaginați-vă ce mai poate face Albermo din viitorul Prius: evident, un Porsche 911!

Toyota LQ concept

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...